Sorin Grindeanu: „Nu mă interesează nicio funcţie, cu atât mai puţin cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor”

Deputatul PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat joi seară că nu este interesat de vreo funcţie, cu atât mai puţin de cea de preşedinte al Camerei Deputaţilo, în contextul în care tot mai multe voci din politică vorbesc de o susţinere a PSD pentru trecerea guvernului Ciucă în Parlament.

21 oct. 2021, 22:32
Sorin Grindeanu: „Nu mă interesează nicio funcţie, cu atât mai puţin cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor”

Sorin Grindeanu a mai precizat că, în viziunea sa, România nu mai are nevoie în acest moment de lupte politice pentru funcţii, ci de soluţii rapide care să rezolve crizele prin care trece ţara, cea mai gravă fiind cea sanitară provocată de Covid.

”O precizare, pentru că văd că deja a început sarabanda speculaţiilor pe surse. Nu mă interesează nicio funcţie, cu atât mai puţin cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Voi ocupa întotdeauna doar poziţii legitimate prin vot sau date prin forţa unor majorităţi.  Nu funcţii trase din căciulă, aşa cum au făcut cei de la PNL şi USR!”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Social- democratul a adăugat că în acest moment, România are nevoie de soluţii.

”România are acum nevoie de soluţii, nu de o nouă împărţire pe sub masă a ciolanului!”, a scris Grindeanu.

Sorin Grindeanu, în urmă cu o săptămână: „votul în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”

În urmă cu o săptămână, Sorin Grindeanu a declarat, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

”Luni vom lua act, în plen, şi va trebui ales cât mai repede un preşedinte al Camerei, cu drepturi depline”, a spus Grindeanu.

Grindeanu a mai spus că cei de la PSD nu au neapărat dorinţa de a avea preşedinte interimar la Cameră dar sigur vor avea candidat pentru şefia forului legislativ.

”Nu avem dorinţe de acest tip – de a conduce pe perioade limitate dar, în mod sigur, pot spune că, în momentul în care va fi votul în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”, a spus Grindeanu.

Vicepreşedintele Camerei a ţinut să precizeze că PSD nu va susţine ca interimatul la Camera Deputaţilor să fie preluat de liberalul Florin Roman.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Nicolae Ciucă: „Nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziune. Şi Klaus Iohannis este un astfel de exemplar”

 


loading...