Sorin Grindeanu: „Nu sunt probleme cu plata facturilor. E fals ce se chinuie să spună unii care n-au dat niciun km de autostradă”

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, spune că nu sunt probleme cu plata facturilor pentru lucrările care se derulează și a subliniat că cei care susțin contrariul sunt "unii care n-au dat nici măcar un kilometru de autostradă în circulaţie în gloriosul mandat de opt luni".

22 nov. 2023, 16:44
Sorin Grindeanu: „Nu sunt probleme cu plata facturilor. E fals ce se chinuie să spună unii care n-au dat niciun km de autostradă”

Sorin Grindeanu a afirmat că nu sunt probleme cu plata facturilor pentru lucrările care se derulează și a subliniat că cei care susțin contrariul sunt „unii care n-au dat nici măcar un kilometru de autostradă în circulaţie în gloriosul mandat de opt luni”.

Citește și Marcel Ciolacu, despre posibilitatea scăderii impozitării muncii: ”Este primul lucru pe care îl avem în vedere. Nu se poate de la 1 ianuarie”

Ministrul Transporturilor a mai spus că există bani în buget pentru ca aceste investiţii în infrastructură să nu aibă nicio sincopă.

“Am văzut că tot se chinuie câţiva, care n-au dat nici măcar un kilometru de autostradă în circulaţie în gloriosul mandat de opt luni, să spună că, domnule, sunt probleme că cei de la CNAIR şi de la Transporturi, nu mai au bani şi nu plătesc facturile. Fals. Nu există niciun fel de întârziere la plată, există sume, avem bani în buget, dacă nu avem, credeţi-mă că ştiu să strig şi să cer la primul ministru, astfel încât toate aceste investiţii extrem de importante pentru ţara noastră să nu aibă niciun fel de sincopă.

Nu e cazul. Deci toate sunt plătite. Eu ştiu că e ciudat pentru cineva care n-a fost pus în situaţia să plătească facturi, că nu au dat niciun kilometru de autostradă în circulaţie şi când nu dai niciun kilometru de autostradă, nu plăteşti facturi. Dacă ei au fost în această situaţie, nu înseamnă că suntem şi noi în această situaţie”, a afirmat ministrul Transporturilor.

Citește și Adrian Câciu: România nu se compară cu Germania, Franța, Spania sau Italia, dar cu investiţii vom ajunge acolo în 5-6 ani