Sorin Grindeanu recidivează. A fost surprins din nou când fuma într-un spaţiu cu fumat interzis

Publicat: Luni, 16 Septembrie 2019 14:23 // Actualizat: Luni, 16 Septembrie 2019 15:30 // Sursa: romaniatv.net

Fostul premier Sorin Grindeanu, în prezent președinte Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a fost surprins din nou fumând într-un spațiu în care fumatul este interzis. Imaginile cu Sorin Grindeanu fumând pe aeroportul din Timişoara au fost publicate de organizaţia USR Constanța pe pagina de Facebook.

"Regulile sunt pentru alţii, nu pentru aleşii PSD.

Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu fuma ieri pe aeroportul din Timişoara. Interdicţia explicită de pe uşă nu era suficientă. Am întrebat angajaţii aeroportului dacă este normal şi ni s-a răspuns că dumnealui este premierul României! Grindeanu a mai fost surprins fumând în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. Şi tot în parlament au fost văzuţi fumând fostul premier Tudose sau actualul ministru al Sportului (!). Ne amintim şi de primarul sectorului 4, pentru plăcerea căruia s-a dat liber la fumat într-un local, în dispreţul legii şi al celorlalţi clienţi.

Nu este vorba aici despre elevi care descoperă satisfacţia unui gest teribilist, ci de nişte indivizi care ignoră în mod firesc regulile. Au trecut prin viaţă ocolind normele, iar atunci când nu se simt expuşi, se comportă aşa cum s-au obişnuit.

Nu este de neglijat nici reacţia angajaţilor de la aeroport. Ştabul de partid şi de stat îşi permite să sfideze regula tocmai pentru că ştie că, din teamă sau din supunere intrată în reflex, i se tolerează abaterile de tot felul. Probabil că lucrurile vor merge mai bine în ţară în ziua în care ţigara aprinsă într-un spaţiu interzis fumatului va stârni în mod natural indignarea fiecăruia dintre noi", au scris reprezentanţii USR pe Facebook, alături de filmarea de la aeroport.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Sorin Grindeanu Sorin Grindeanu fumatul interzis Sorin Grindeanu fumeaza
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7667
RON
17 Nov
noapte 8 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H