Sorin Ianceu a trecut anul trecut printr-o tragicomedie. A fost prins cu amanta de către bărbatul încornorat

Sorin Ianceu, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a trecut anul trecut printr-o tragicomedie. Acesta a fost prins "pe acoperişuri" cu o asistentă, soţia unui om de afaceri din Budureasa, până nu demult amicul său. Pentru a-şi salva pielea din faţa bărbatului încornorat medicul nu a exitat să pună mâna pe pistol.

06 feb. 2014, 10:42
Sorin Ianceu a trecut anul trecut printr-o tragicomedie. A fost prins cu amanta de către bărbatul încornorat

Escapada, petrecută în toamna anului 2013, s-a încheiat prost pentru tânărul şi neliniştitul medic Sorin Ianceu, altminteri şi el însurat, scrie ebihoreanul.ro. A ajuns în cătuşe la Poliţie după ce, ca să-şi scape pielea în faţa rivalului, i-a pus acestuia pistolul la cap. Pentru ca răzbunarea să fie deplină, încornoratul l-a făcut de râsul întregului corp medical, nu doar din oraş, ci şi din judeţ, reclamându-l şi la Colegiul Medicilor, pentru a-i sancţiona comportamentul de Don Juan.

Citeşte şi Salvatorii supravieţuitorilor din Apuseni, audiaţi de procurori

Picanta poveste adulterină a explodat într-o zi de luni, pe 21 octombrie, 2013, când, în jurul orei 14, chirurgul Sorin Ianceu şi asistenta Nicoleta M. de la Spitalul Municipal Episcop Nicolae Popovici din Beiuş, s-au furişat de la spital şi au urcat într-un apartament al surorii femeii. Ghinion, însă. Soţul asistentei, Adrian M., patron al unei firme de exploatare lemnoasă din Budureasa, a ajuns taman atunci cu treburi în zonă şi, văzând maşina chirurgului parcată lângă blocul cumnatei, a înlemnit.

Deşi căsătorit şi tată a doi copii mici, medicul îşi făcuse deja în oraş o faimă de Don Juan. Tânăr, cu alură de „băiat rău”, a pus pe jar femeile din jurul său, ajungând celebru toamna trecută, când două asistente pe care le „ameţea” cu schimbul au aflat una de celalaltă şi s-au păruit pentru el pe holul spitalului, de faţă cu pacienţii.

Pe de altă parte, afaceristul l-a mai prins dându-i târcoale şi soţiei sale şi în trecut, când a interceptat un mesaj pe care doctorul, la vremea respectivă director medical, i l-a trimis femeii pe mobil, chemând-o la o partidă de amor în camera de gardă.

„Vino să rup hainele de pe tine şi să facem dragoste!”, a sunat invitaţia care l-a făcut să vadă negru în faţa ochilor.

Bărbatul nu şi-a putut stăpâni furia şi a ajuns să-l fugărească pe amorezul înfierbântat în curtea spitalului, unde era de gardă, iar asta sub ochii colegilor, care n-au îndrăznit să intervină.