Sorin Oprescu se întoarce în AREST după o săptămână prin spitale

Sorin Oprescu a fost dus, miercuri, în Arestul Central al Capitalei după ce a petrecut o săptămână internat în spitale, informează România TV.

14 oct. 2015, 13:02
Sorin Oprescu se întoarce în AREST după o săptămână prin spitale

Sorin Oprescu a părăsit, miercuri dimineaţa, Institutul Național de Diabet „Paulescu”, fiind dus la Centrul Oncologic de Diagnostic şi Tratament Fundeni, pentru a fi supus unei investigaţii computer tomograf.

În cursul după-amiezii, Oprescu a fost dus înapoi în arest, relatează România TV. Edilul a fost adus în Arestul Central cu o ambulanţă, de la Centrul Oncologic de Diagnostic şi Tratament Fundeni.

Avocatul Alexandru Chiciu a declarat că apărătorii lui Sorin Oprescu aşteaptă raportul medical, iar în funcţie de aceste date şi de alte aspecte se va stabili care va fi în continuare strategia de apărare.

Sorin Oprescu le declara, miercuri dimineaţă, jurnaliştilor că este un pic îngrijorat. „Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla şi să mă liniştesc şi eu, din punct de vedere al sănătăţii”, a spus Oprescu.

CITEŞTE ŞI SORIN OPRESCU, plimbat între spitale: „Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla” VIDEO

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu era din 9 octombrie la Institutul „N. Paulescu”, unde a fost transferat de la Institutul Oncologic Bucureşti, după ce starea edilului nu a permis atunci realizarea investigaţiei computer tomograf la care trebuia să fie supus, din cauza valorilor crescute ale glicemiei.

După ce medicii au decis că lui Sorin Oprescu nu-i poate fi făcută investigaţia PET/CT (computer tomograf), primarul suspendat al Capitalei a fost reprogramat pentru miercuri 14 octombrie şi apoi transferat de la Institutul Oncologic Bucureşti, unde era internat din 8 octombrie.

Sorin Oprescu, încarcerat din 6 septembrie în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, a fost transferat şi în 26 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat într-o rezervă la Secţia de Cardiologie, sub pază, până în 29 septembrie. Medicii de la SUUB i-au făcut mai multe investigaţii, printre care şi o coronarografie.


loading...
Partenerii noștri