SORIN OPRESCU, plimbat între spitale: „Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla” VIDEO

Sorin Oprescu a fost dus, miercuri, la Spitalul Fundeni, unde, în cursul zilei, a fost supus unor investigatii medicale, după ce medicii i-au descoperit un nodul la plămân.

14 oct. 2015, 08:04
SORIN OPRESCU, plimbat între spitale: „Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla” VIDEO

Sorin Oprescu a fost internat la Institutul Național de Diabet „Paulescu”, iar, miercuri dimineaţă, a fost dus la Centrul Oncologic de Diagnostic şi Tratament Fundeni, unde a fost supus unei investigaţii computer tomograf.

Edilul, însoţit de poliţişti, a părăsit Institutul în jurul orei 11.00, fiind preluat de o ambulanţă.

Oprescu le-a declarat jurnaliştilor că este un pic îngrijorat. „Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla şi să mă liniştesc şi eu, din punct de vedere al sănătăţii”, a spus Oprescu. 

Întrebat dacă starea de sănptate i-a fost agravată de condiţiile din arest, Oprescu a răspuns: „Tu ce crezi?”

„E bine să fiu sănătos. Sper să nu am nicio problemă”, a mai spus edilul.

 

Investigatiile de aici (Institutul Național de Diabet – n.r.) s-au finalizat. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00-9.30, Sorin Oprescu va fi dus la Spitalul Fundeni pentru investigaţiile la plâmâni. La 12.30, acesta va fi supus unei investigaţii amănunţite cu privire la nodulul la plămân„, a declarat, marţi, Alexandru Chiciu, unul dintre avocaţii lui Sorin Oprescu.

Citeşte şi Sorin Oprescu, mutat la Fundeni. Avocat: Va fi supus unei investigaţii privind nodulul la plămâni

 Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, ar urma să facă miercuri investigația PET (Positron Emission Tomography) Scan într-o clinică particulară aflată în apropierea Institutului Oncologic București.

Efectuarea PET-Scan a fost amânată pentru această săptămâna din cauză că valorile glicemice nu au putut să fie stabilizate în cursul săptămânii trecute.

Sorin Oprescu este arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii anticorupție de luare de mită.