Sorin Oprescu face parte din delegaţia României la Vatican

Publicat: Sâmbătă, 01 Martie 2014 12:34 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Martie 2014 12:34 // Sursa: romaniatv.net

Victor

De asemenea, în delegaţia României la Vatican apare şi Sorin Oprescu, primarul Capitalei, deşi nu fusese anunţat. El va fi prezentat Papei Francisc.

Nu este prima dată când primarul Capitalei face parte dintr-o delegaţie oficială a României. El a fost prezent şi în delegaţia care a fost la Viena, fiind ştiut faptul că Oprescu are o relaţie foarte bună cu primarul capitalei Austriei.

Premierul Victor Ponta participă zilele acestea la Congresul Partidului Socialiștilor Europene de la Roma (PES) din capitala Italiei. Cu aceasă ocazie, delagaţia României face o vizită şi Papei.

La Vatican, Ponta este însoţit de soţie, Daciana, de ministrul de Externe, Titus Corlăţean, de ministrul Mediului, Rovana Plumb, şi de europarlamentarul PSD Corina Creţu, vicepreşedinte al Grupului Socialist din Parlamentul European.

Guvernul informa, joi, că vor fi discutate relaţiile şi colaborarea dintre România şi Sfântul Scaun în susţinerea drepturilor omului, a libertăţii religioase şi combaterii discriminării creştinilor în lume şi o serie de proiecte bilaterale în domeniul educaţiei şi culturii, promovarea cooperării ecumenice prin încurajarea dialogului dintre Biserici şi susţinerea comunităţilor româneşti din diaspora.

 loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
delegaţie PES PSD social Sorin Oprescu Vatican victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 mar 14:46
...width="150" height="144" />Ca desert, Ponta TV il vede pe undeva pe acolo si pe Oprescu, ceea ce personal  imi scapa Veselie mare si antren, guvernarea sociologica-mass-media continua...
02 mar 05:04
Răspunde | Votează email 0 email
Traian Mitrica
Sa muriti voi ?
In care poza apare la Vatican ? Aia cu cocosul rosu ?
02 mar 05:04
Răspunde | Votează email 0 email
Traian Mitrica
Sa muriti voi ?
In care poza apare la Vatican ? Aia cu cocosul rosu ?
01 mar 15:40
...Oprescu face parte din delegaţia României la Vatican Victor Citește mai departe…

...
01 mar 12:41
...src="http://media.rtv.net/image/201402/w460/sorin_oprescu_24986700.jpg"> Victor Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H