Sorin Oprescu: „Trăim într-o atmosferă mizerabilă în care se reinstalează camarilele pe care le interesează doar funcţiile”

Fostul ministru al Sănătăţii, primar al capitalei şi director al Spitalului Universitar din Bucureşti, Sorin Oprescu, a fost în direct la România TV joi seara, pentru a comenta demiterea doctorului Streinu-Cercel.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 18:07
Sorin Oprescu: „Trăim într-o atmosferă mizerabilă în care se reinstalează camarilele pe care le interesează doar funcţiile”

„Situatia e alta, aceea ca traim intr-o atmosfera mizerabila in care se reinstaleaza camarilele pe care le intereseaza doar functiile. Cercel are o singura vina, ca e om onest si zice lucrurile pe fata. Pasul 1, apar detractorii, jegosii moral si care creaza o atmosfera conflictuala. Pasul 2, se creaza imaginea de monstri, ori managerial, ori medical. Pasul 3, incep sa dea drumul la o serie de reclamatii inchipuite si aberante, ca sa completeze imaginea. Pasul 4, seful politic, inconjurat de o gasca de consilieri care nu fac altceva decat sa toarne, pune problema demiterii. Pasul 5, suspendarea sau fortarea demisiei.

Nu stu daca il apuca paltonul la Matei Bals pe Cercel, dar ar fi pacat, ca e un om integru. Sigur, si la Universitar s-a intamplat la fel si o sa zica unii ca sunt subiectiv.

Astia sunt oameni care nu fac altceva decat sa se bucure ca e PNL la putere si prind si ei o functie.”, a spus Sorin Oprescu la România TV.

Citeşte şi: Adrian Streinu-Cercel pentru Huff.ro: „Să se ducă toţi în bula lor”