Sorin Ovidiu Vântu susţine că natalitatea din România ar trebui descurajată prin legalizarea prostituţiei

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a publicat pe blogul său un text amplu în care abordează problema suprapopulării planetei şi oferă câteva soluţii.

12 nov. 2021, 09:57
Sorin Ovidiu Vântu susţine că natalitatea din România ar trebui descurajată prin legalizarea prostituţiei

Sorin Ovidiu Vântu se referă, în acest context mai amplu, şi la situaţia punctuală a României, care, spune el, nu produce destul pentru a asigura traiul populaţiei, astfel că este obligată să se împrumute an de an. SOV arată că, dacă populaţia României va creşte, la fel se va întâmpla şi cu împrumuturile României, până în momentul când vor deveni absolut nesustenabile.

„Ți-am postulat în acest material că în 30-40 de ani planeta nu va mai putea întreține o populație de 14-15 miliarde de oameni și că viața pe Pământ va deveni improbabilă sau, în cel mai fericit caz, va deveni insuportabil de grea. În acest context, să vii și să susții creșterea natalității este, în cel mai bun caz, un derapaj intelectual provocat ori de prostie ori de senilitate prematură.

În ciuda aversiunii pe care o am la adresa UE, cauzată de modul huliganic în care îmi tratează țara, de modul mafiot în care mi-au jefuit țara, mă simt obligat să recunosc faptul că intrarea noastră în această organizație a avut și o parte extrem de pozitivă. Plecarea în vest a cca. 5 milioane de români ne-a salvat pe toți  de la un înfiorător dezastru. Dacă aceștia nu ar fi avut posibilitatea să plece, costurile pentru întreținerea lor ar fi depășit cu mult capacitatea statului de a ne întreține pe toți.

Astăzi, statul face eforturi uriașe de a întreține cele 15-16 milioane de români care trăiesc în țară, și asta la un nivel de trai extrem de scăzut. Dacă admitem drept sumă minimă de subzistență cca. 200 euro lunar per capita, atunci statul ar fi trebuit să cheltuiască cca. 12 miliarde euro anual pentru întreținerea celor plecați. Dacă mai adăugăm și cele cca. 3 miliarde euro anual pe care diaspora le trimite acasă, atunci vedem că statul ar avea un deficit de cca. 15 miliarde euro anual pe care ar trebui să-l finanțeze din credite externe. Hai să mai adăugăm și deficitul deja existent, moment în care suma totală pe care ar trebui să o împrumutăm ar sări de 20 miliarde euro anual.

Sorin Ovidiu Vântu: „Populaţia ar trebui să admită relaţiile extraconjugale, lucru care ar diminua natalitatea”

Această sumă este imposibil de obținut chiar și de o economie ca cea a Germaniei. Iată de ce natalitatea ar trebui descurajată în România printr-un amplu efort de informare a populației prin câteva măsuri indirecte, gen legalizarea prostituției  (asta ar micșora semnificativ și numărul de violuri) iar populația ar trebui să-și relaxeze relațiile de cuplu admițând și relațiile extraconjugale, lucru care ar diminua în mod semnificativ natalitatea. În programul meu de țară am arătat că domeniile în care România ar trebui să investească masiv sunt industrializarea agriculturii, robotica și inteligența artificială.

Robotica și inteligența artificială ar rezolva problema forței de muncă iar industrializarea agriculturii ar face din România o țară de sprijin pentru țările suprapopulate gen China, India, lumea arabă, etc., și chiar pentru țările dezvoltate. Cu o populație cuprinsă între 8 și 10 milioane de oameni și cu o armată bine pusă la punct, România se poate salva de la grozăviile care vor avea loc într-un viitor destul de apropiat.”, a scris Sorin Ovidiu Vântu pe blog.

Citeşte şi: Destin înfiorător pentru Sofia, fetiţa de doi ani din Iaşi ucisă după ce fost băgată în maşina de spălat. Mama ar fi făcut oribila faptă pentru a-i demonstra concubinului că-l iubeşte