Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit numele viitorului președinte al României: „Nu va învinge, e deja pus, e numit”

Sorin Ovidiu Vîntu a deschis trei teme de discuție în cadrul ultimul său clip video postat pe Facebook: România aruncată în războiul rușilor, alegerile prezidențiale și suspendarea Simonei Halep.

24 oct. 2022, 19:56
Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit numele viitorului președinte al României: „Nu va învinge, e deja pus, e numit”

Sorin Ovidiu Vîntu e de părere că România va fi „aruncată cu capul înainte în război împotriva rușilor” și asta din cauză că „grupul de idioți” care conduce țara vrea să obțină funcții importante după terminarea mandatelor.

„După cum vezi, generație, în România se adună trupe, tehnică de luptă. România va fi aruncată cu capul înainte în război împotriva rușilor. Dîncu, greșeala uriașă pe care a făcut-o acest om e că a rostit cuvântul „pace”. Americanii au resimțit afirmațiile lui Dîncu ca pe un pumn în ficat. Cum să fie pace? Americanii câștigă imens. Macron, Scholtz și-au dat seama și au curajul să vorbească și să spună că sigurii profitori ai nenorocirii europene de azi e America”, a explicat SOV.

Afaceristul e de părere că singura șansă pentru România e să fie ales un singur lider, nu un partid politic, care să dețină toată puterea în stat.

„Generație, toate astea se întâmplă pentru un grup de idioți care conduc această țară vor să obțină funcții importante după ce își termină mandatele. Din nefericire, nu ai cu cine să-i schimbi. Doar cu un singur lider, nu un partid politic. Trebuie un singur lider autentic, cu viziune, care să aibă toată puterea în acest stat”, a mai spus el.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu rupe tăcerea în scandalul în care e implicată Simona Halep: „E victima nevestei antrenorului. I-a făcut o manevră. Își bat joc de ea toate nulitățile”

În opinia lui SOV, Laura Codruța Kovesi va deveni președintele României după terminarea mandatului lui Klaus Iohannis, în 2024.

„Ce se va întâmpla? PDL se va reface. Liderii PDL pleacă din PNL și își refac partidul ca să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale viitoare. Vor defila cu Boc. Liberalii vor defila cu Laura Codruța Kovesi. PSD nu știu cu cine. Se zbate din răsputeri ca Geoană să fie candidatul pesediștilor. Probabil că vom avea un tur doi între candidatul PSD și Laura Codruța Kovesi și va învinge Laura Codruța Kovesi. Vă dați seama că am glumit. Nu va învinge, este deja pusă, e numită de stăpânii ei din America. Vremurile, astăzi, când vorbesc, sunt la a zecea parte din iadul care urmează. Mobilizează-te. Numește un conducător care să își iubească țara, să ne scoată din toate poveștile astea”, a continuat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, previziune alarmantă: „Urmează focar de pestă porcină. E atac bioterorist la adresa poporului român. Nu întâmplător apar boli în România”