Sorin Ovidiu Vîntu, previziune alarmantă: „Urmează focar de pestă porcină. E atac bioterorist la adresa poporului român. Nu întâmplător apar boli în România”

Sorin Ovidiu Vîntu vine cu o nouă previziune alarmantă. Urmează focar de pestă porcină, "atac bioterorist la adresa poporului român", spune afaceristul.

18 oct. 2022, 09:49
Sorin Ovidiu Vîntu, previziune alarmantă: „Urmează focar de pestă porcină. E atac bioterorist la adresa poporului român. Nu întâmplător apar boli în România”

Sorin Ovidiu Vîntu și-a început discursul adresat noii generații precizând că nu spune lucrurile pe care le spune pentru a face audiență, ci pentru că vrea să le deschidă românilor mintea și să-i pregătească pentru ce urmează.

„La ultima postare am fost acuzat că încerc să îngrozesc lumea ca să-mi cresc audiența. Nu am nevoie de rating. Pe mine mă urmăresc, de regulă, la fiecare postare, între 300.000 și 2 milioane de persoane. Nu iau un leu publicitate. Nu cred că ai văzut pe pagina mea vreun articol publicitar. Încerc să-ți deschid capul, să te avertizez, să te pregătesc pentru ce urmează. Analizele mele s-au dovedit a fi perfecte, de-a lungul timpului. Ți-am spus să nu cumperi casă pe credit? Acum o să rămâi fără casă. Ți-am spus că ținta rușilor e America? Lucrurile s-au confirmat. Ți-am spus că Putin va folosi bomba nucleară dacă nu ajung la un acord cu americanii. Lucrurile se confirmă. Abia aștept întâlnirea din Bali”, a precizat SOV.

Urmează focar de pestă porcină, a avertizat Sorin Ovidiu Vîntu, punctând faptul că SRI nu face nimic ca să pregătească populația din timp.

„Generație, vin acum tot cu o analiză proprie. Iar focar de pestă porcină. E atac biologic la adresa poporului român. Bioterorist se cheamă. Nu întâmplător apar focare de pestă porcină sau alte boli în România, iar SRI nu face nimic. A ieșit Helvig acum ceva timp să zică că sunt ofițeri de informații care stau în spatele politicienilor și că politicienii nu mai pot trăi fără ei. Dar de ce nu spui, domnule Helvig, de conducători ai serviciului dumitale care stau în spatele unor grupuri infracționale de business, rezolvându-le problemele pe la Parchet, pe la instanțe. Sunteți cumva străin de cauză, domnule Helvig? Serviciul ăsta e deprofesionalizat. Exact ca la ruși. Marea slăbiciune a lui Putin e Serviciul de Informații. Vai mama lor, două parale nu fac. Ar fi trebuit să știe în orice moment pe unde arme, unde sunt stocate muniții. S-au ocupat și ei de politică cum se ocupă și ăștia din România”, a mai spus el.

SOV le recomandă românilor care vor să iasă în stradă să-și fixeze clar obiectivele. În opinia lui, soluția nu e mărirea salariilor, ci ieftinirea energiei. Mai mult, afaceristul spune că ar trebui cerută schimbarea Constituției.

„Înțeleg că mulți dintre voi vor să iasă în stradă să ceară lefuri mai mari, prețuri bătute în cap. Nu, generație, mobilizează-te. Ieși în stradă să ceri schimbarea Constituției. Țara asta are nevoie de un cap care să aibă puteri depline. Chestia cu democrația a fost băgată de occidentali în cap ca să ne poată juca. Oricând ceva nu le convine apare o grupă de politicieni care susține orice altceva în afară de interesul național.

Generație, fixează-ți obiectivele clar. Dacă tot ieși, cere lucruri care să te ajute, nu tâmpenii. Majorarea salariilor azi înseamnă reducerea masivă a puterii de cumpărare. Cu cât sunt mai mulți bani în piață cu atât inflația e mai mare și puterea de cumpărare a părinților tăi scade. Nu asta e calea, calea e să ieftinească energia. E în posibilitatea Guvernului României. Fiind toate scumpe, intră mulți bani la bugetul de stat. Știi cât costă Parlamentul României? În jur de 600 de milioane de euro pe an”, a afirmat SOV.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu demontează propaganda occidentală şi prevede apocalipsa pentru România: „Dacă stai să-i asculţi pe americani, ruşii luptă cu flinte de la 1877. După negocierile de pace, România va rămâne fără Transilvania”

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu DEZASTRUOS pentru România: „În mod sigur, Transilvania îşi va declara independenţa!”