Sorin Ovidiu Vîntu: „De ce s-a adâncit Canalul Bâstroe? Americanii pregătesc intrarea cu trupe pentru așa-zisa menținere a păcii în Ucraina”

Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit în clipul său săptămânal de pe Facebook despre subiectul momentului, cel legat de adâncirea Canalului Bâstroe.

01 mart. 2023, 23:50
Sorin Ovidiu Vîntu: „De ce s-a adâncit Canalul Bâstroe? Americanii pregătesc intrarea cu trupe pentru așa-zisa menținere a păcii în Ucraina”

Canalul Bâstroe s-a adâncit cu acordul președintelui Iohannis, spune Sorin Ovidiu Vîntu, care a mai precizat că scopul e ca americanii să intre cu trupe în Ucraina. „Au primit ordin să se facă pentru a putea intra pe acolo vase de război. Americanii pregătesc intrarea cu trupe așa-zis de menținere a păcii în Ucraina. Nu cu trupe americane, or să trimită și ei doi-trei sergenți probabil și cu carne de tun românească care e din belșug, nu-i așa? Asta se urmărește, asta s-a urmărit”, a declarat SOV.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, dezlănţuit după evenimentele din Valea Uzului: „Aici e pământ românesc! Clocotesc de revoltă şi voi staţi ca proştii, fără să luaţi atitudine!”

„25% dintre români au curajul de a spune ceea ce gândesc. Într-un recent sondaj doar 25% nu susțin Ucraina. Ăștia sunt cei curajoși. Restul de până la 60-70% gândesc la fel, dar nu au curajul să spună. Și-au dat seama ce înseamnă UE, ce înseamnă America, ce catastrofă au produs ăștia în România.

Canalul Bâstroe. N-aș fi vrut să abordez această temă, dar am niște informații de ultimă oră. Și de ce n-aș fi vrut să abordez această temă din nou? Pentru că Facebook mă restricționează când vorbesc contra americanilor, contra UE. De aceea nu voiam să mai vorbesc despre Bâstroe, dar e foarte important. De ce s-a adâncit Canalul Bâstroe? El s-a făcut cu știința oficialităților române, domnul președinte, domnul premier. Știau. Au primit ordin să se facă pentru a putea intra pe acolo vase de război. Americanii pregătesc intrarea cu trupe așa-zis de menținere a păcii în Ucraina. Nu cu trupe americane, or să trimită și ei doi-trei sergenți probabil și cu carne de tun românească care e din belșug, nu-i așa? Asta se urmărește, asta s-a urmărit. Evident că ucrainenii au greșit pe toate planurile. Culmea neobrăzării. Ne varsă rahatul în gura Canalului Sulina. Îl colmatează să nu mai poată trece vase pe acolo, să treacă doar pe Chilia. Așa ceva mi se pare de noaptea minții. Deci la ordin american s-a făcut acea lucrare pe Bâstroe.

Un mare specialist hidrolog spunea că sunt tâmpit, că Delta Dunării nu seacă. Domnule expert, pe timp de vară, când e secetă, mai sunt câțiva centimetri de apă. Cum spui matale că marea împinge apa înapoi trebuie să fii tâmpit. Specialistul lui pește. Vedem la vară ce se întâmplă cu adevărat. Vino cu mine în Deltă și îți arăt ce înseamnă mlaștină, nu apă. Cine mama dracului te-a învățat pe tine carte? Propaganda occidentală a căpătat niște aspecte absolut halucinante. Un fost mare gazetar, care la ora actuală e vai mama lui, un sofism de un grobianism înfiorător. Într-un material face o afirmație care te lovește: Bâstroe nu e Ucraina. Nu, mă Bâstroe e mă-ta. Sofisme de îmbrobodit tâmpiții.

Generație, îi înțeleg și pe politicieni. Nu simt că au susținere populară pentru că tu nu te manifești. În general, în lume, marile mișcări au fost produse de mase de studenți. Ce hal de tineret ești tu nu știu. Cert e că nu faci absolut nimic să-ți îmbunătățești viața de peste câțiva ani. Viața ta, viața părinților. Încep să simt un oarecare dispreț”, a transmis Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Nu austriecii ne-au blocat intrarea în Schengen. Nemții sunt vinovați, vor să pună mâna pe toate resursele energetice ale României”