Sorin Ovidiu Vîntu ar putea fi urmărit într-un nou dosar penal

Sorin Ovidiu Vîntu ar putea fi urmărit penal într-un nou dosar. Soţia lui Maricel Păcuraru, unul dintre oamenii de afaceri apropiaţi lui SOV, susţine că acesta a comandat un atac asupra casei lor.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 09:07
Sorin Ovidiu Vîntu ar putea fi urmărit într-un nou dosar penal

Daniela Ionescu a depus o plângere la secţia 4 de poliţie, după ce o persoană necunoscută a aruncat pe geamul casei o sticlă incendiară, informează România TV. Soţia lui Maricel Păcuraru spune că bănuieşte că ar fi vorba de cineva din anturajul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Asta deoarece cu doar o zi înainte de incident, Maricel Păcuraru a depus o plângere împotriva lui SOV, sub acuzaţia de spălare de bani.

Procurorii de la parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 1 au început urmărirea penală în acest dosar, până identifică făptaşul.

Tot joi, Sorin Ovidiu Vîntu va afla dacă face închisoare în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe Sebastian Ghiţă. În primă instanţă, Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare însă avocaţii săi au făcut recurs. La acest termen, procurorii au cerut sporirea pedepsei pentru Sorin Ovidiu Vîntu până la 5 ani de închisoare.