Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre războiul din Ucraina: Marele ticălos e statul american. Își dorește să fie lansat un atac nuclear!

Sorin Ovidiu Vîntu vine cu o concluzie sumbră despre războiul din Ucraina. Afaceristul e de părere că statul american este de vină și acesta și-ar dori cu ardoare un război mondial, care să se desfășoare pe teritoriile Europei.

12 apr. 2022, 19:33
Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre războiul din Ucraina: Marele ticălos e statul american. Își dorește să fie lansat un atac nuclear!

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre războiul din Ucraina. Mai mult decât atât, Vîntu este de părere că pe lângă luptele de stradă, SUA își doresc ca rușii să lanseze și bomba nucleară.

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre războiul din Ucraina: Marele ticălos e statul american. Își dorește să fie lansat un atac nuclear!

”Cred că toți cei care gândesc, care au o bucățică de creier, știu că marele ticălos în războiul ăsta este America, e statul american. Acesta câștigă și de pe viu și de pe mort. Gaze, vânzări în prostie de armament, și tot bagă bățul prin gard folosind diverși vasali ca să îi irite pe ruși, în speranța că aceștia vor lansa o bombă nucleară.

Se pare că americanii au început să își dorească un război mondial, dar care să se desfășoare pe teritoriul Europei. Trebuie să ieșim din NATO, trebuie să ne disociem de America. Trebuie să trăim pe picioarele noastre, pentru că putem.

Ce se întâmplă în Ucraina, ar trebui să fie acolo, stabilizat acolo, este foarte posibil să se întindă și asta din cauza americanilor și a vasalilor săi europeni, care nu își dau seama că își destabilizează propriile state. America nu e un imperiu al binelui, al luminii. Conducătorii lor sunt niște ticăloși cinici.”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu, pe contul personal de Facebook.

În ceea ce privește politica internă,  afaceristul e de părere că guvernul actual nu e capabil să gestioneze țara, iar România, pentru următorii zece ani, o va lua din ce în ce mai jos.

”Eu am aplaudat formarea guvernului PSD-PNL, în ideea că se crează stabilitate politică și resursele umane a celor două partide vor reuși să genereze un guvern apt să țină țara asta pe linia de plutire. Mai ales, că după instalare am văzut că ministrul Finanțelor a capitalizat CEC-ul cu o sumă importantă. M-am gândit că acesta are ceva în cap. Îmi pare rău să spun că am aplaudat degeaba. Câteva luni nu am vorbit de actualul guvern. Nicio forță politică separată sau împreună e capabilă să gestioneze această țară. USR s-a dovedit să fie plin de mediocrități și de hoți, PNL și PSD așișderea: mediocrități, hoți și proști. Generație, te anunț cu tristețe, că România, cel puțin zece ani de acum încolo țara va merge în jos. Toată economia europeană se va duce în cap. La noi în țară nu mai e cazul, dar situația e de o tristețe mare.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu: „Masacrul ăsta din Ucraina putea să fie regizat de Zelenski. Paiaţa asta de Zelenski le-a promis şpagă parlamentarilor României”