Sorin Ovidiu Vîntu: „SUA e şeful de sală care îi jupoaie pe ospătari, ospătarii sunt cei din UE, care îi jupoaie pe clienţi, iar clienţii, fraierii, suntem noi”

Fostul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit în vlogul său despre războiul din Ucraina, dar şi despre problemele de sănătate ale fostului preşedinte Traian Băsescu, cu care a fost timp de mulţi ani în conflict deschis şi pe care îl acuză că a vrut să-l suprime atunci când ar fi dispus să fie arestat.

31 mart. 2022, 09:03
Sorin Ovidiu Vîntu: „SUA e şeful de sală care îi jupoaie pe ospătari, ospătarii sunt cei din UE, care îi jupoaie pe clienţi, iar clienţii, fraierii, suntem noi”

Sorin Ovidiu Vîntu nu este impresionat de problemele de sănătate ale fostului preşedinte Băsescu, care a fost externat miercuri din spitalul din Bruxelles, şi spune că vrea ca acesta să trăiască pentru a fi umilit, insinuând că europarlamentarul PMP va avea probleme mult mai mari.

„Cu doua preinfarcturi, un infarct si doua picioare rupte, gunoiul asta m-a bagat la arestul Politiei Capitalei. Un loc de cosmar pentru un om perfect sanatos. Sunt convins ca pe baza informatiilor primite de la SRI, gunoiul asta era convins ca o sa crap. A si confirmat-o metresa lui, mi-a urat sa-mi fie tarana usoara. Eu nu-i doresc lucrul asta, ii doresc multa sanatate, si lui si metresei lui. Sa bea cupa umilintei pana la capat, sa sufere, pentru ca urmeaza nenorociri mult mai mari decat accidentul pe care l-a avut acum. Si-i doresc din tot sufletul, sunt un om rau. Nu-l vreau mort, il vreau chinuit.”, a spus Sorin Ovidiu Vintu.

În ce priveşte războiul din Ucraina, Sorin Ovidiu Vîntu spune că acesta este opera americanilor, mai precis a preşedintelui Biden şi a familiei sale, care doresc să instaureze o nouă ordine mondială.

„Dupa ce Rusia a invadat Ucraina am spus ca reala miza a rusilor este America. Si batalia este pentru o noua ordine mondiala. Sclerozatul ala de Biden a iesit si a spus asta, ca America vrea sa transforme, de fapt sa se recunoasca noua ordine mondiala, in care America sa conduca lumea. Adica America sa trateze lumea ca un birt. America e seful de sala, ii jupoaie pe ospatarii care isi iau ciubucul de la clienti, iar ospatarii ii jupoaie pe clienti, pe fraieri. In cazul asta America e seful de sala, ospatarii sunt astia din UE, iar fraierii suntem noi.

Citeşte şi: Nemții anunță că Vladimir Putin s-a răzgândit! Liderul rus l-ar fi anunţat pe Scholz că UE va plăti gazele în euro, dar va fi făcută conversia în ruble

Noi si alte state ca noi. Deci o noua ordine mondiala condusa de americani e o nenorocire. Uite ce a facut cand a evoluat singura ca o putere mondiala, fara sa o incurce nimeni. Numai nenorociri. Ce-au facut in alte parti, capul lor de pereti, dar uite ce au facut in Romania. Au distrus aceasta tara, cu largul concurs al gunoiului Basescu, al securistilor, al procurorilor, al judecatorilor. Deci batalia se da pentru o noua ordine mondiala, d-aia doresc succesul lui Putin. Putin deja a castigat, nu va intrerupe razboiul, asa cum am mai spus. Are nevoie ca razboiul asta sa se banalizeze, sa dispara emotia initiala.

Daca va fi sa fie vreo explozie nucleara, degeaba a dat domnul Rafila pastile de iod romanilor, el nu va fi aici, va fi in America. Chinezii merg brat la brat cu rusii nu de dragul lui Putin, ci pentru ca ambele state urasc America. Si nu numai ele. Am vazut discursul unui demnitar dintr-un stat african, senzational. Pe Biden il doare fix in coate ca prin ce a facut, autorul real al intregii povesti este America, fara discutie. In capul careia sta familia mafiota Biden. Putina lume vorbeste despre ce a facut fii-su in Ucraina, despre ce a facut el in Ucraina. Mai apare pe net si in presa americana. In presa romana n-ai sa vezi.

Sorin Ovidiu Vîntu: „România nu trebuie să vândă mâncare, chiar dacă UE va face presiuni”

Faptul ca Putin a decis sa-si vanda produsele energetice in ruble este o mutare geniala. Intareste puterea de cumparare a mujicului rus. Mujic rus care trage pentru ca asa vrea Biden. Moare de foame in casa pentru ca asa vor americanii. Care nu cred asta, dar o spun prin toata presa ca daca nenorocesc poporul rus, cu tot cu oligarhii, cu serviciile lor secrete, atunci toti astia vor sari sa-l dea jos pe Putin. Cine poate crede o asemenea imbecilitate? Miscare geniala a lui Putin si probabil o va extinde si la alte produse. Jos palaria pentru cine l-a invatat.

Deci, cum am spus de la inceput, miza americanilor, a lui Biden, este sa vanda gaz lichefiat la europeni. A reusit, a facut loc marfii lui. O marfa mult mai scumpa, cu sincope evidente in aprovizionare, dar a facut loc gazului lichefiat american.

Am inteles ca escroaca aia de Ursula, evident la dispozitia sefilor ei, aia cu vaccinurile, a semnat un contract ca 30% din necesarul de gaz al Europei sa fie cumparat de la americani. Urias contract. America e condusa de mafie. O mafie cu gulerele albe, cu politicieni cu gulere albe, cu oligarhi de-ai lor. Poporul american sufera cumplit. Daca intrebi zece americani ce parere au despre sistemul american, noua vor scuipa. Nimeni nu iubeste adevarata conducere a Americii. Deci catastrofa economica in care suntem, si care se va adanci in toata Europa, o datoram clanului mafiot Biden, cu tot establishmentul american.

Cei care ii pupa in fund pe americani, ii pupa in speranta ca o sa capete si ei un ciolan, ca-i vede cineva de la ambasada si-i cheama sa le dea si lor un post, un secretar de stat, ministru, ceva. D-aia o fac, din lichelism.

O sa ne fie greu, foarte greu, mai ales ca recolta romaneasca va fi slaba. Seceta, nu avem ingrasaminte, sau daca le vom putea cumpara va fi la un pret insuportabil. Incercati cum puteti sa-i determinati pe astia care ne conduc, slugile americanilor, sa nu vanda mancare din Romania. Uniunea Europeana va pune presiuni. Chiar daca anul asta mai avem din stocurile de anul trecut, anul viitor nu o sa mai avem nimic. Deci nu trebuie sa vindem mancare, grau, porumb si alte chestii.”, a concluzionat Vîntu.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Dan Puric, reacţie furibundă după ce USR a plătit reclame din bani publici împotriva sa. „Vor distrugerea identităţii naţionale şi normalităţii în această viaţă”