Sorin Ovidiu Vîntu, declaraţii ŞOCANTE: „Aştept un lider autoritar şi cu viziune, care să scoată România din NATO, din UE, din toate tâmpeniile în care am intrat”

Fostul om de afaceri, devenit influencer, Sorin Ovidiu Vîntu, a publicat un nou clip video pe pagina sa de Facebook, în care vorbeşte despre războiul din Ucraina şi despre singura şansă pe care o vede pentru România.

14 mart. 2023, 12:49
Sorin Ovidiu Vîntu, declaraţii ŞOCANTE: „Aştept un lider autoritar şi cu viziune, care să scoată România din NATO, din UE, din toate tâmpeniile în care am intrat”

Sorin Ovidiu Vîntu recunoaşte că, la începutul anilor 2000, a fost un aprig susţinător al aderării României la NATO şi UE, două structuri internaţionale din care acum spune că ţara noastră ar trebui să iasă cât mai curând posibil.

„Europa a inceput sa fiarba, revolte peste revolte. America e in pericol de disolutie. Iubitii vostri americani. Bancile le cad pe capete, zilele trecute a cazut a doua banca. Federal Reserve, mari probleme, uriase probleme. Americanii au nevoie de un razboi mondial ca de aer pentru a putea supravietui, altfel in maximum doi ani de zile se duc dracului, sa-i ajute Dumnezeu.

Riscul unui razboi nuclear pare sa se fi indepartat dupa ce Republica Populara Chineza si-a manifestat deschis sprijinul pentru Rusia, iar americanii nu au nicio sansa in fata Rusiei si a Chinei ca aliate. Americanii cu NATO al lor.

Romanii ca o curca beata, habar nu au ce sa faca, politicieni iresponsabili, vai mama lor. Sincer sa fiu, n-as vrea sa fiu la conducerea Romaniei in conjunctura actuala. Vor plati baietii astia, pentru ca si in Romania va fi o revolutie, una autentica, neorganizata din afara, pentru ca romanii vor lua foc.

Citeşte şi: Mugur Mihăescu: „Am fost tratați ca sclavi, ca ghiocei, orice în raport cu partenerii noștri strategici”

Pregatiti-va cu apa, sa aveti rezerva mare de apa si rezerva de alimente. Puteam bine-merci sa evitam nenorocirea mondiala si sa ne intarim. Nu suntem in stare din cauza politicienilor, dar si din cauza noastra.

Sincer sa fiu, nu prea mai am incredere, dar cine stie, poate rasare de undeva si liderul. Liderul acela autoritar pe care il reclam eu de cinci ani de zile. Autoritar si cu viziune, care sa scoata Romania din NATO, din UE, din toate porcariile in care am intrat ca prostii.

Printre prostii aia ma numar si eu. Am luptat frenetic pentru aderarea la NATO, la UE, fiind atat de idiot incat habar nu aveam ce se intampla. Eu m-am desteptat, dar sunt batran, pentru mine e tarziu. Sper sa te destepti si tu, mult mai repede decat m-am desteptat eu.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Ipoteză incendiară lansată de şeful serviciului secret al armatei Ucrainei: „Nu ştim dacă Putin mai este în viaţă”