Sorin Ovidiu Vîntu, despre dronele căzute în România: „O înscenare atât de evidentă încât mă surprinde. Doar un imbecil ar putea crede”

Sorin Ovidiu Vîntu consideră că situația dronelor căzute în România este nimic altceva decât o înscenare menită să atragă România într-un război. Afaceristul explică ce implicare au americanii în scandalul atacurilor mult prea aproape de țara noastră.

13 sept. 2023, 19:09
Sorin Ovidiu Vîntu, despre dronele căzute în România: „O înscenare atât de evidentă încât mă surprinde. Doar un imbecil ar putea crede”
Sorin Ovidiu Vîntu, despre dronele căzute în România: „O înscenare atât de evidentă încât mă surprinde. Doar un imbecil ar putea crede”

Sorin Ovidiu Vîntu spune din nou lucrurilor pe nume și le explică urmăritorior săi de ce scandalul dronelor rusești căzute pe teritoriul României este o înscenare bine pusă la punct de americani și ucraineni, dornici de un război mondial. Afaceristul susține că totul a fost bine pus la punct, însă nimeni nu ar fi trebuit să creadă imaginile apărute în spațiul public.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, mai dur ca niciodată: „Statul e un măgar, procurorii imbecili, Boloș e vai mama lui și Ciolacu un amator entuziast”. Ce sfaturi de viață dă afaceristul tinerei generații

Sorin Ovidiu Vîntu, despre dronele rusești căzute pe teritoriul României

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu și-a obișnuit deja fanii cu subiecte sensibile, dar de interes național. De această dată, el a vorbit despre cum presupusele atacuri cu drone pe teritoriul țării noastre nu sunt altceva decât o înscenare menită să ne atragă în război. Se crede că totul ar fi fost pus la cale de americani și de ucraineni. Explicație milionarului român aduc lumină în rândul celor care chiar consideră că țara noastră a devenit o țintă în cadrul războiului ruso-ucrainean.

„Este o înscenare. Nu există nicio dronă rusească care să fi căzut în România. Prima reacție a șefilor României a fost o reacție inteligentă, corectă. Chiar dacă, din întâmplare, ar fi căzut o dronă acolo, n-au vrut să escaladeze conflictul. Intenția americanilor și a ucrainenilor clar este să angajeze NATO în război împotriva Rusiei. În prima imagine pe care am văzut-o cu așa-zisa dronă care a căzut la noi, am văzut o găurică, pe care putea să o facă și o cutie de carbid și scoarța unui copac, în imediata apropiere, arsă cu lampa de benzină. O înscenare atât de evidentă încât ă surprinde faptul că cineva a luat-o în serios. Dar înscenarea foarte bine pregătită. E atât de cusută cu ață albă încâ doar un imbecil ar putea crede”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina sa de Facebook.

El susține că atât americanii, cât și ucrainenii, au nevoie de un război pentru a evita criza economică, fără să îi intereseze, însă, de soarta celor prinși la mijloc în acest conflict.

„Așa cum au plantat probe în Irak, să îl poată spânzura pe Saddam Hussein, au plantat probe și aici. America și Biden are nevoie ca de aer de un război mondial. Este singura modalitate prin care pot scăpa de un faliment formidabil, de o criză economică la nivel global uriașă. Zelenski are nevoie, iarăși, ca de aer, de un război mondial, să-și scape pielea. Un golan, un hoț și un bandit pe care îl doare fix în coate de țara lui. Așa-zisele drone, pe care ucrainenii le-au livrat cu plăcere, niște componente de drone acolo, niște bucăți de drone, că au destule. Cred că aici americanii au săpat pământul și ucrainenii au livrat rămășițele de drone. Se pare că presiunile uriașe puse de americani i-a convins pe idioții ăștia care ne conduc să înceapă să facă scandal astfel încât să se activeze articolul 5 al NATO. Este foarte posibil să ne îndreptăm către un război”, a concluzionat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre motivul din spatele dispariției banilor numerar: „Câteva bănci americane riscă să se prăbușească. Falimentele pot fi evitate dacă îți confiscă ție banii”