Sorin Ovidiu Vîntu face anunţul care îi înfioară pe români: „Trupe româneşti vor fi obligate să meargă în Ucraina, pentru că ăsta este trendul”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a publicat pe pagina sa de Facebook un nou video în care se adresează românilor şi explică cum ţara noastră este din ce în ce mai aproape de a se implica direct în războiul din Ucraina.

23 iun. 2022, 09:19
Sorin Ovidiu Vîntu face anunţul care îi înfioară pe români: „Trupe româneşti vor fi obligate să meargă în Ucraina, pentru că ăsta este trendul”

Sorin Ovidiu Vîntu spune că România este atrasă în războiul din Ucraina de către Statele Unite, care şi-ar dori ca războiul să continue cât mai mult, iar autorităţile române se supun, spre deosebire de cele din Germania sau Franţa.

„Cand vad ca in Romania se intampla ceva in defavoarea tarii, vin cu „iluminari”, ca sa zic asa. Incep cu razboiul din Ucraina. Autoritatile romane ne trag, usor-usor, in acest razboi, razboi pierdut deja de Ucraina. Americanii sunt disperati ca lucrurile se vor termina cu capturarea Ucrainei, aducandu-le mari prejudicii financiare. Americanii, care isi doresc cu disperare un razboi în Europa, ca sa isi salveze economia.

Nu o s-o salveze nici daca e razboi, dar mai castiga 10 ani pana la scadenta. Pentru ca ei au de platit sume imense, pe care nu au de unde sa le plateasca. America este in faliment si jupoaie si de pe viu si de pe mort. Pentru America, razboiul e un mod de viata, iar autoritatile romane, la presiunea lor, ne tarasc si pe noi in asta.  Francezii, nemtii, au inceput sa se destepte, au inceput sa dea inapoi. Si-au dat seama de capcana in care urmeaza sa cada, daca continua sa asculte ordinele de la Washington.

Citeşte şi: România şi Emiratele Arabe Unite, acord în domeniul militar după întâlnirea dintre Nicolae Ciucă şi Şeic

Repet, suntem tarati in acest razboi. Nu va trece mult si trupe romanesti vor fi obligate sa mearga in Ucraina, pentru ca asta este trendul. Poate da Dumnezeu in ceasul de pe urma si se desteapta si autoritatile romane. Ma indoiesc, dar sperante exista.

Punctul doi. Toate masurile care se iau pentru a traversa crizele cu care ne confruntam sunt antiromanesti, este socant. Ma indoiesc ca este cazul unei lipse totale de expertiza, am sentimentul din ce in ce mai serios ca se urmareste in mod deliberat ruinarea si predarea Romaniei. Este foarte grav ce se intampla, toate masurile luate lovesc in interesul acestui popor.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră privind preţul carburantului în România. Cum vor fi compensate benzina şi motorina