Sorin Ovidiu Vîntu: „Mi-aş dori ca Rusia să sfarme Ucraina. Ucraina este un stat vrăjmaş nouă. Nu am pic de milă pentru acest stat, aveţi voi!”

Fostul patron al FNI Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer online, a comentat miercuri situaţia României în contextul războiului din Ucraina, explicând urmăritorilor săi de ce românii nu au motive majore de îngrijorare.

09 mart. 2022, 18:11
Sorin Ovidiu Vîntu: „Mi-aş dori ca Rusia să sfarme Ucraina. Ucraina este un stat vrăjmaş nouă. Nu am pic de milă pentru acest stat, aveţi voi!”

Sorin Ovidiu Vîntu este de părere că Rusia deja şi-a atins scopul pentru care a declanşat războiul din Ucraina şi spune că speră ca Ucraina să fie „sfărâmată” de Kremlin, adăugând că există şi cel puţin o parte pozitivă a acestei invazii, anume faptul că nu se mai vorbeşte despre Covid.

„Un tablou general al situatiei Romaniei de astazi. Populatia Romaniei, in marea ei majoritate, este nelinistita si plina de teama. Toate nenorocirile din jurul nostru si din interiorul tarii creeaza un sentiment de insecuritate maxima. Sa le luam pe rand.

Declaratia Chinei, conform careia prietenia dintre China si Rusia este ca o stanca, i-a facut pe americani sa bata in retragere. L-a scos pe prostul ala de Zelenski, pe papagalul ala de Zelenski, sa declare ca este de acord cu neutralitatea militara si sa negocieze statutul provinciilor Doneţk, Lugansk, Crimeea. Deci pericolul nuclear a trecut.

Punctul doi. Este foarte posibil, in actualul context, un accident nuclear la numeroasele centrale de pe teritoriul Ucraine. Ori un rus dobitoc sa apese pe un buton aiurea, ori ucrainenii sa insceneze Rusiei un accident nuclear. Hai sa privim fenomenul Ucraina din doua puncte, populatia si statul. Populatia Ucrainei se face vinovata din punct de vedere electoral, l-au ales pe boul ala de Zelenski. Pe papagalul ala umflat. Totusi empatizez cu sutele de mii de familii ucrainene care si-au pierdut casele, care au fost obligate sa plece de acasa.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Urmează sancţiunile Rusiei asupra Ucrainei şi UE, care îşi vor merita din plin soarta. Nişte golani care ne-au jefuit timp de 30 de ani”

Din perspectiva statului ucrainean, ma bucur de ce se intampla Ucrainei. Dobitocii nostri din Parlament au votat cu ambele maini ca sustin integritatea teritoriala a Ucrainei. Dobitocilor, o gramada de pamant care este acum la Ucraina este pamant romanesc. Cine ti-a permis tie, dobitocule, sa votezi cu ambele maini, sa dispui de niste teritorii pentru care chiar si-au pierdut viata o gramada de inaintasi ai nostri? Statul ucrainean este un stat vrajmas noua!

Mi-as dori ca Rusia sa sfarme Ucraina. Nu am pic de mila pentru acest stat, aveti voi! Repet, fac diferenta intre populatia Ucrainei si statul ucrainean, conducatorii lor, niste marionete coordonate de unde te astepti si de unde nu te astepti.

Criza economica prin care urmeaza sa trecem. Consecinta crizei va fi urmatoarea: cei saraci vor fi la fel de saraci, iar cei bogati urmeaza sa piarda ceva intre 30% si 60% din capitalurile brute. Pe fond, nu se schimba nimic. Actualul guvern nu este construit in jurul unor genii, dar oricine ar conduce se loveste de aceleasi obstacole si este in imposibilitatea de a rezolva macro-problemele, pentru ca situatia Romaniei este strans legata de cea internationala.

Putem afirma astazi ca rusii au castigat ceea ce si-au propus. Au fost sanctiunile americane, urmeaza sanctiunile rusilor pentru occident si Ucraina si UE, care isi vor merita din plin soarta. Niste golani care ne-au jefuit timp de 30 de ani.

Nu exista in Romania motive majore de ingrijorare. Am vazut ca multi si-au facut pasapoarte, sa plece din tara. Nu este nevoie, daca ar fi fost un conflict nuclear, nu aveati unde va adaposti.

AM publicat un material pe 1 august 2017, in care am spus exact ceea ce urmeaza sa se intample. O consecinta pozitiva a miscarii rusilor este ca s-a oprit panarama asta cu Covidul, la care toti sau majoritatea ati pus botul. O gramada de lideri de opinie care spuneau ca sunt de partea stiintei, vaccinati-va, televiziuni care spuneau ca nu mai primesc oameni nevaccinati, niste cretini. Televiziunile, mass-media in general, mai ales cea din Romania de azi, traieste doar exploatand sangele, lacrimile si rahatul. Te-au tinut interoare doi ani, acum te tin cu razboiul, dupa aia o sa apara altceva. Vai mama lor de profesionisti.

Functia presei este protectia cetateanului, asta e funtia ei principala, de aia i se spune cainele de paza al democratiei. Sa te fereasca de abuzurile statului. Inschimb, ea te baga in cea mai neagra teroare.

Va trece si acest soc. Am vazut ca doar 26% din cetatenii Romaniei ar ramane sa lupte pentru Romania, restul spun ca aceasta tara nu merita aparata. Nu confundati tara cu idiotii care va si ne conduc. Nu am sa confund niciodata tara mea cu Basescu, Gusa si alti nenorociti de teapa lor. Tara mea inseamna pamantul, apa, padurile, animalele, limba, in niciun caz gunoaiele astea. Fereasca Dumnezeu, la varsta si capacitatile mele fizice, daca s-ar intampla o nenorocire as pune mana pe pusca.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, într-un material video postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Rusia pune condiţii grele pentru capitularea Ucrainei: Zelenski trebuie să recunoască Crimeea ca teritoriu rus şi independenţa regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk