Sorin Ovidiu Vîntu: „Aleg Rusia, idiotul ala de Zelenski si-a nenorocit tara pentru ca l-au umflat cu pompa niste mafioti americani”

Fostul patron al FNI Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer după eliberarea din penitenciar, susţine că războiul din Ucraina este benefic Statelor Unite, de fapt, pentru că Washingtonul nu-şi permite o alianţă între Rusia şi Germania.

16 mart. 2022, 11:16
Sorin Ovidiu Vîntu: „Aleg Rusia, idiotul ala de Zelenski si-a nenorocit tara pentru ca l-au umflat cu pompa niste mafioti americani”

Vîntu susţine că războiul din Ucraina ar fi pornit de la familia Biden, ştiut fiind că fiul preşedintelui SUA, Hunter Biden, are interese economice în zonă, care l-ar fi influenţat pe Zelenski, pe care SOV îl numeşte „idiot” şi spune că odată cu debarcarea sa din fruntea Ucrainei, lucrurile ar putea reveni la „normal”, fără să precizeze în ce ar consta această normalitate.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Mi-aş dori ca Rusia să sfarme Ucraina. Ucraina este un stat vrăjmaş nouă. Nu am pic de milă pentru acest stat, aveţi voi!”
„Multi au considerat, datorita postarilor mele recente, ca sunt filorus sau ca sustin razboiul Rusiei contra Ucrainei. Nu, eu am explicat ce a determinat Rusia sa atace Ucraina. De ce-l urasc pe Zelenski? Cu niste ani in urma, dupa ocuparea Crimeei, s-au adunat la Minsk francezii, germanii, rusii si ucrainenii si au semnat niste acorduri, care prevedeau, printre altele, federalizarea Ucrainei, adica un regim mult mai lax pentru regiunile care isi doreau independenta, neutralitatea militara a Ucrainei si inca niste chestii.

Documentul a fost semnat, parafat si girat de Franta si Germania. Urmare a prostiilor pe care familia mafiota Biden, Zelenski a refuzat sa puna in practica prevederile acordului de la Minsk, ducandu-şi tara in dezastrul social, militar, umanitar.

Idiotul ala si-a nenorocit tara pentru ca l-au umflat cu pompa niste mafioti americani. Nu spun ca imi e simpatic regimul rusesc, asa cum am mai spus, nu sunt filorus, sunt filoroman. Dar intre Rusia si America, prefer Rusia. Ii detest pe americani, ei sunt cei ce au avut nevoie de un razboi in Europa. Pentru ei, o alianta intre Germania si Rusia ar fi catastrofala. Datoria externa a Americii este colosala, 12-13 triliarde de dolari. Nu-si pot plati niciodata datoriile, nu au cum. Razboaiele pentru ei sunt oxigen, bogatiile Rusiei sau Ucrainei sunt oxigen. Nenorocitii aia sunt la baza a tot ce se intampla azi. Si nu spun asta pentru ca sunt antiamerican, spun ca sa deschid capul. Sa intelegeti ca America va e ostila pana la Dumnezeu si o palma mai sus, iar nenorocirile prin care treceti se datoreaza 80% americanilor.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Nu vă faceţi stocuri, vor fi mereu produse româneşti pe raft. Problema o să fie preţurile”

Empatizez cu poporul ucrainean, o spun a nu stiu cata oara, dar statul ucrainean este un stat vrajmas Romaniei. Uite ce au facut acum cu Moldova, care a vrut si ea sa adere la UE, uite cum ii privesc de sus. Rahatul ala de Zelenski trebuie sa dispara din fruntea Ucrainei si poate se normalizeaza lucrurile.

Deci asta este pozitia mea, vorbesc pentru tara mea, nu pentru tara altora.

Punctul doi, criza alimentara. Din fericire, vestea buna este ca Romania are tot ce-i trebuie ca sa se poata hrani, cu o singura conditie: imbecilii care ne conduc sa nu vanda graul, porumbul, cerealele noastre, la presiunea „prietenilor” din UE. Daca dobitocii astia nu o sa scoata la vanzare produse agricole romanesti, nu vom avea nicio problema. A, problema vor fi preturile. O problema colosala, care poate duce la revolta, la anarhie. Nu e vina guvernului. Stiti ca nu am fost niciodata cu autoritatea, dar in cazul asta sunt convins ca guvernul ia acum toate masurile posibile, nu pentru a castiga ceva, ci pentru a iesi la un liman.

Nu va faceti stocuri, Romania nu are probleme cu lanturile de aprovizionare internationale. Vom avea mereu produse romanesti pe raft, preturile vor fi problema.

Al treilea punct, inteleg ca asta e ultima zi cand mai poti sa ii injuri pe politicieni, pe cretinii astia. Inteleg ca de maine, daca il injuri pe boul de Iohannis, iar te duci 100 de ani la puscarie. Asa ca ii injur. Sunt niste cretini, fara pic de viziune, fara pic de dragoste de natie. Pe nenorocitii astia nu-i intereseaza decat buzunarul propriu. Trebuie schimbati. Trebuie un conducator unic, pe o perioada lunga de timp. Trebuie autocratie. Clasa politica trebuie schimbata in totalitate, dar asta se poate doar schimband sistemul politic.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Primar din Judeţul Cluj: „Trebuie să sprijinim refugiaţii, dar parcă am uitat de necăjiţii noştri”