Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu DEZASTRUOS pentru România: „În mod sigur, Transilvania îşi va declara independenţa!”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer, trage un serios semnal de alarmă în ceea ce priveşte pericolele pe care le prezintă criza economică pentru integritatea teritorială a României, dar şi a altor ţări europene.
Filip Stan
07 sept. 2022, 17:06
Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu DEZASTRUOS pentru România:

Sorin Ovidiu Vîntu avertizează asupra faptului că, în condiţiile în care criza economică din România se va adânci, Transilvania, dar şi alte teritorii ale altor state europene, cum ar fi Marea Britanie, îşi vor declara independenţa, preferând să se administreze singure.

„Astazi vom discuta doua subiecte, unul mare si unul mai mic. Primul este criza economica. Doar un naiv sau un super-optimist ar putea crede ca preturile vor mai cobori. Chair daca se linistesc treburile cu Ucraina, cu Rusia, cu lumea intreaga, preturile nu vor mai cobori, ci chiar vor mai avea momente de urcare. Se vor stabiliza un pic mai incolo. Nu vei avea posibilitatea sa supravietuiesti, economic vorbine.

Lasa razboiul, economic, cu banii. Mare parte din populatia acestei tari va intra intr-o saracie crunta. De ce? Pentru ca ascultam ordinele de la UE si Washington. Suntem atat de cretini incat, cu pancarta solidaritatii europene, ne distrugem tara. Daca lucrurile merg la fel, in mod sigur Transilvania isi va declara independenta. Miscari secesioniste vor avea loc si in Anglia, Irlanda si Scotia isi vor declara independenta, mai ales cu actualul premier al lor, care este de un neo-liberalism crunt.

Citeşte şi: Veste bună pentru români. Gabriela Firea a făcut anunţul. A fost aprobat ajutorul financiar: „Ajutăm fiecare cuplu sau femeie singură cu 15.000 de lei”

Deci asta ne asteapta. Fatul ca, urmare a lipsei de putere de cumparare, se va mai tempera inflatia, poate o mica perioada de timp, dar ea va creste si mai mult. Marirea salariilor si pensiilor va adauga o presiune suplimentara in privinta inflatiei. Trebuie marite, sigur, pentru a putea supravietui, dar pentru asta, actuala clasa politica nu are nicio solutie, nu e capabila sa rezolve nimic, pentru ca trebuie lansate niste programe economice ample, care sa duca la cresterea economiei si la intarirea puterii de cumparare.

Ii vedeti pe astia capabili de asa ceva? Inca o data o spun, avem nevoie de un lider autoritar si destept, care sa concentreze toata puterea. Sa aiba idei, sa aiba viziune, sa aiba capacitatea sa construiasca echipe. Sa le angajeze de peste tot, daca in Romania nu se mai gasesc.

Este catastrofa situatia in care ne aflam. Razboiul bate la usa, foamea bate la usa, frigul bate la usa. Si asta in conditiile in care Romania, de una singura, poate sa supravietuiasca si sa creasca. Puterea de cumparare a fiecaruia dintre voi poate sa creasca.

Misca-te, generatie, altfel ai sa ramai fara tara, fara identitate, fara nimic. Doar drogurile si pileala nu o sa tina de cald. O sa vezi poate cateva minute pe zi viata mai frumoasa. In realitate, sunteti inca o generatie pierduta.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, pe canalul său de Facebook.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu, dorit de PNL pentru alegerile de la Primăria Sectorului 5. Prima reacţie a fostului mare fotbalist

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!