Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu DEZASTRUOS pentru România: „În mod sigur, Transilvania îşi va declara independenţa!”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer, trage un serios semnal de alarmă în ceea ce priveşte pericolele pe care le prezintă criza economică pentru integritatea teritorială a României, dar şi a altor ţări europene.

07 sept. 2022, 17:06
Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu DEZASTRUOS pentru România: „În mod sigur, Transilvania îşi va declara independenţa!”

Sorin Ovidiu Vîntu avertizează asupra faptului că, în condiţiile în care criza economică din România se va adânci, Transilvania, dar şi alte teritorii ale altor state europene, cum ar fi Marea Britanie, îşi vor declara independenţa, preferând să se administreze singure.

„Astazi vom discuta doua subiecte, unul mare si unul mai mic. Primul este criza economica. Doar un naiv sau un super-optimist ar putea crede ca preturile vor mai cobori. Chair daca se linistesc treburile cu Ucraina, cu Rusia, cu lumea intreaga, preturile nu vor mai cobori, ci chiar vor mai avea momente de urcare. Se vor stabiliza un pic mai incolo. Nu vei avea posibilitatea sa supravietuiesti, economic vorbine.

Lasa razboiul, economic, cu banii. Mare parte din populatia acestei tari va intra intr-o saracie crunta. De ce? Pentru ca ascultam ordinele de la UE si Washington. Suntem atat de cretini incat, cu pancarta solidaritatii europene, ne distrugem tara. Daca lucrurile merg la fel, in mod sigur Transilvania isi va declara independenta. Miscari secesioniste vor avea loc si in Anglia, Irlanda si Scotia isi vor declara independenta, mai ales cu actualul premier al lor, care este de un neo-liberalism crunt.

Citeşte şi: Veste bună pentru români. Gabriela Firea a făcut anunţul. A fost aprobat ajutorul financiar: „Ajutăm fiecare cuplu sau femeie singură cu 15.000 de lei”

Deci asta ne asteapta. Fatul ca, urmare a lipsei de putere de cumparare, se va mai tempera inflatia, poate o mica perioada de timp, dar ea va creste si mai mult. Marirea salariilor si pensiilor va adauga o presiune suplimentara in privinta inflatiei. Trebuie marite, sigur, pentru a putea supravietui, dar pentru asta, actuala clasa politica nu are nicio solutie, nu e capabila sa rezolve nimic, pentru ca trebuie lansate niste programe economice ample, care sa duca la cresterea economiei si la intarirea puterii de cumparare.

Ii vedeti pe astia capabili de asa ceva? Inca o data o spun, avem nevoie de un lider autoritar si destept, care sa concentreze toata puterea. Sa aiba idei, sa aiba viziune, sa aiba capacitatea sa construiasca echipe. Sa le angajeze de peste tot, daca in Romania nu se mai gasesc.

Este catastrofa situatia in care ne aflam. Razboiul bate la usa, foamea bate la usa, frigul bate la usa. Si asta in conditiile in care Romania, de una singura, poate sa supravietuiasca si sa creasca. Puterea de cumparare a fiecaruia dintre voi poate sa creasca.

Misca-te, generatie, altfel ai sa ramai fara tara, fara identitate, fara nimic. Doar drogurile si pileala nu o sa tina de cald. O sa vezi poate cateva minute pe zi viata mai frumoasa. In realitate, sunteti inca o generatie pierduta.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, pe canalul său de Facebook.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu, dorit de PNL pentru alegerile de la Primăria Sectorului 5. Prima reacţie a fostului mare fotbalist