Sorin Ovidiu Vîntu, reacţie fulgerătoare despre noul guvern PNL-PSD. „România are nevoie de un lider! Trebuie schimbată Constituţia!”

Sorin Ovidiu Vîntu a comentat în stilu-i caracteristic noul guvern al României, după ce, luni, Klaus Iohannis l-a desemnat în funcţia de premier pe Nicolae Ciucă.

22 nov. 2021, 20:30
Sorin Ovidiu Vîntu, reacţie fulgerătoare despre noul guvern PNL-PSD. „România are nevoie de un lider! Trebuie schimbată Constituţia!”
Sorin Ovidiu Vîntu cere modificarea Constituţiei

Sorin Ovidiu Vîntu, reacţie fulgerătoare despre noul guvern PNL-PSD. Afaceristul susţine că România are nevoie de o nouă Constituţie, dar şi de un lider care să conducă ţara.

Sorin Ovidiu Vîntu, reacţie fulgerătoare despre noul guvern PNL-PSD

Iată că avem, în sfârşit, un guvern! Un guvern cu o majoritate parlamentară zdrobitoare, aproape un guvern de uniune naţională. Întrebarea pe care mi-o pun: care este proiectul economic al acestui guvern? După cum bine ştii, el nu există! A venit PSD-ul cu nişte prostii… majorări colo, majorări colo, majorări colo… idioţenii! După cu ai văzut, cum a zis Raluca Turcan, ăştia n-au bani de pensii şi de salarii începând cu luna asta! De unde majorările? Prostiile alea nu ţin loc de proiecte economice! O clasă politică responsabilă ar beneficia de pe urma acestei majorităţi zdrobitoare! Ar schimba Constituţia, ar clarifica forma de conducere a acestui stat… Nu se va întâmpla!”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu într-un live pe Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu anunţă APOCALIPSA! „Sfătuieşte-ţi părinţii să-şi facă rezerve de alimente! Conserve de carne, fasole, cartofi, ulei, zahăr, făină albă! Să aveţi lanternă şi baterii!”

„Iohannis, în deşteptăciunea lui, s-a gândit că dacă dă Ministerul de Finanţe PSD-ului, aceştia vor începe să fure bani, pe principiul lăcomia bate frica! Şi că-i monitorizează, şi că-i prinde şi că cu puţin timp înainte de alegerile viitoare îi încolonează la DNA pe PSD-işti! Habar n-are băieţaşul ăsta că PSD-iştii vor fura cot la cot cu PNL-iştii! Şi că fiecare PSD-ist care ajunge la DNA va trage după el 2-3 PNL-işti! Asta se va întâmpla! O batjocoră!”, a mai spus afaceristul.

„Repet pentru a mia oară, trebuie schimbată Constituţia României! Trebuie pus în capul României un lider. În vremuri grele, în vremuri de restrişte, o naţie are nevoie de un lider puternic! Ce lider puternic ai astăzi? Cîţu nu există! Ciolacu, aşa cum spunea şi Olguţa Vasilescu, a reuşit să ia şi banii de colivă de la PNL-işti! Iohannis va concentra puterea. Habar n-are ce să facă cu ea! Trebuie să schimbăm Constituţia României! Să punem un cap pe trupul acestei ţări. Democrația pe care au vândut-o este o tâmpenie cât casa! O să o duci din ce în ce mai rău! Băieţii ăştia nu vor face absolut nimic! Pentru că nu-i duce capul, pentru că nu au spate tineri crescuţi, tineri educaţi”, a conchis Sorin Ovidiu Vîntu.