Ilie Dumitrescu, dorit de PNL pentru alegerile de la Primăria Sectorului 5. Prima reacţie a fostului mare fotbalist

PNL ar miza pe un candidat surpriză la Primăria Sectorului 5, rămasă fără edil după încarcerarea lui Cristian Popescu Piedone. Ilie Dumitrescu, fost fotbalist și antrenor, actual analist sportiv, ar fi alegerea liberalilor!

07 sept. 2022, 15:53
Ilie Dumitrescu, dorit de PNL pentru alegerile de la Primăria Sectorului 5. Prima reacţie a fostului mare fotbalist
Ilie Dumitrescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5

UPDATE: „Nu știu de unde a apărut această informație! Nici vorbă de așa ceva! Nu mă interesează politica”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru ProSport.

Ilie Dumitrescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5. Ilie Dumitrescu este născut și crescut în Sectorul 5, așa că ideea de a candida i-a surâs și a primit-o cu brațele deschise. În prezent, interimatul la Sectorului 5 este asigurat de Ion Constantin Melcea, iar partidele politice își aleg candidații pentru a-l înlocui pe Cristian Popescu Piedone în funcția de primar. Data alegerilor nu a fost încă stabilită.

BREAKING! Fiul lui Cristian Popescu Piedone favorit să fie susținut de PSD, ca primar la sectorul 5! Aceasta era cea mai mare dorință a tatălui său cand a intrat în pușcarie!

În acest moment, în sondaje, favorit este Vlad Popescu Piedone, fiul fostului primar, care nu a confirmat oficial că va candida, dar care este deja disputat de PSD şi AUR. De altfel, în PSD ar fi apărut discuţii contradictorii din cauza fiului lui Cristian Popescu Piedone. Chiar dacă o decizie finală nu a fost luată încă, fiul lui Piedone ar fi cel mai bine plasat. Asta în timp ce președintele PSD București, Gabriela Firea, l-ar susține pe fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, iar liderul PSD, Marcel Ciolacu l-ar prefera pe Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu. Recent, Daniel Florea, care a ocupat funcția de primar al Sectorului 5 înaintea lui Cristian Popescu Piedone, a demisionat din partid, nemulțumit că nu va fi propus pentru un nou mandat.

Condiţii de neimaginat pentru Piedone la Penitenciarul Rahova. Cum i-au organizat șefii închisorii celula

După ce s-a aflat că va candida pentru funcția de primar, fiul fostului edil al sectorului 5 nu a dorit să comenteze pe acest subiect și i-a rugat pe bucureșteni să mai aștepte. „În secunda în care se vor anunța alegeri, o să vă confirm și din partea cui o să candidez, de cine sunt susținut. Nu vreau să discut aceste detalii. Toate la timpul lor”, a spus Vlad Popescu.