Sorin Ovidiu Vîntu: „Se urmăreşte falimentarea României deliberat. UE se aliniază la ordinele SUA, lucrând împotriva propriilor interese economice, sociale, politice”

Uniunea Europeană şi Occidentul se vor confrunta cu "crize cumplite" ca urmare a sancţiunilor decise împotriva Rusiei, avertizează Sorin Ovidiu Vîntu, care a mai adăugat că totul porneşte de la ordinele SUA.

11 iul. 2022, 15:45
Sorin Ovidiu Vîntu: „Se urmăreşte falimentarea României deliberat. UE se aliniază la ordinele SUA, lucrând împotriva propriilor interese economice, sociale, politice”

Sorin Ovidiu Vîntu şi-a început obişnuita postare video de pe pagina sa de Facebook cu un mesaj pentru români: „Insula Şerpilor e pământ românesc. I-am văzut pe unii pe la tv bucurându-se ca nişte idioţi că ucrainenii au recucerit-o. Băi, dobitocilor, Insula Şerpilor e pământ românesc. Nici ruşii, nici ucrainenii nu au dreptul la acel pământ. România ar fi trebuit să-şi recupereze Insula Şerpilor. Dar, mă rog, e politica românească”.

Omul de afaceri a intrat şi într-un alt subiect foarte dezbătut în ultima perioadă: zvonul că cetăţenii din UE ar putea rămâne fără Facebook şi Instagram din această vară.

„Se zvoneşte la vârfurile UE că se vrea interzicerea Facebook-ului şi a Instagram-ului în Europa pe motiv că îi spionează americanii. Fals. La crizele cumplite pe care le va traversa Occidentul, UE, ca urmare a deciziilor cretine pe care le-au luat, cu sancţiunile împotriva Rusiei, se aşteaptă la ample mişcări sociale. Revolte, chiar revoluţii. După cum se ştie, reţelele sociale au un factor determinant în reuşita acestor revolte. Nenorociţii ăia se pregătesc pentru ceea ce urmează şi vor să închidă reţelele sociale astfel încât să împiedice revoltele care urmează”, a declarat el.

Sorin Ovidiu Vîntu a mai spus că, în momentul de faţă, se urmăreşte falimentarea României şi că toate aceste ordine vin din SUA, adăugând că ţările din UE lucrează împotriva propriilor lor interese economice, sociale şi politice.

„Mai vin cu o completare. Repet pentru a doua oară că ce se întâmplă în România este deliberat. Se urmăreşte falimentarea României deliberat. Execută ce li se comandă. Şi nu e de mirare. Uită-te la Anglia, care a ajuns, din cel mai mare imperiu al lumii, săgeata americanilor. Uită-te la UE. Toată se aliniează la ordinele Washingtonului, lucrând împotriva intereselor economice, sociale, politice ale propriilor ţări. Ce pretenţii să ai la amărâţii ăştia din România? Pe undeva încep să-i înţeleg”, a mai adăugat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi Sorin Ovidiu Vîntu dezleagă misterul introducerii orelor de educaţie sanitară în şcoli: „Sunt un prim pas către LGBT”

Citeşte şi Sorin Ovidiu Vîntu: „Pentru criza alimentară se puteau găsi soluții din timp, nu din cauza Rusiei a apărut. Totul e o minciună colosală, sunteți niște proști”