Sorin Ovidiu Vîntu, un nou clip viral pe interet. De ce nu putem fi comparaţi cu occidentalii: „Am trăit şi vom trăi până la sfârşitul etniei noastre cu mult peste posibilităţi!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu, pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din România din anul 2008, cu o avere estimată atunci la 800 milioane euro, a postat pe reţelele sociale un clip în care explică de ce românii preferă să cheltuie banii pentru plăceri personale, de cele mai multe ori peste posibilităţile lor, în comparaţie cu occidentalii.

28 mart. 2024, 16:40
Sorin Ovidiu Vîntu, un nou clip viral pe interet. De ce nu putem fi comparaţi cu occidentalii: „Am trăit şi vom trăi până la sfârşitul etniei noastre cu mult peste posibilităţi!” VIDEO
Sorin Ovidiu Vîntu, un nou clip viral pe interet. De ce nu putem fi comparaţi cu occidentalii: "Am trăit şi vom trăi până la sfârşitul etniei noastre cu mult peste posibilităţi!"

Sorin Ovidiu Vîntu, un nou clip viral pe interet. Afaceristul, implicat în mai multe scandaluri financiare şi chiar condamnat, susţine că românii nu sunt occidentali, nu sunt nici măcar răsăriteni, ci balcanici, astfel că plăcerile viaţii sunt mai importante decât orice altceva.

Citeşte şi: Adrian Enache, show la botezul nepoatei Maria Ilinca. Fiica artistului are o relaţie de patru ani cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu

„Zilele trecute, un înalt oficial al Băncii Naţionale a ieşit să ne spună că trăim cu mult peste posibilităţi. Domnul acela avea dreptate. Dintr-un pucnt de vedere! Dintr-un alt punct de vedere, domul acela nu cunoaşte naţia din care provine. Noi nu suntem occidentali, nu suntem nici răsăriteni, noi suntem populaţie balcanică!

Eram în Creta, la o tavernă. Am comandat ospătarului mai multe feluri de mâncare, vreo şase-sapte… să gust din fiecare câte ceva. După un timp a venit ospătarul cu braâele pline de farfurii, le pune pe masă, după care îmi dă un ghiont! Mă uit aşa.. în sus… la el, era un grec mare, solid. Şi el îmi face semn cu degetul, să mă uit în spate. Mă uit, un tip sfrijit, gălbejit, mânca un ou! Şi ospătarul, dipreţuitor…

Aştia suntem noi, balcanicii, hedonişti, iubim plăcerile vieţii, iubim o femeie frumoasă, femeile iubesc bărbaţii virili, bărbaţii care arată cât un munte, puternici. Ne place să mâncăm, mult! Unora, de fapt majorităţii, le place băutura, să bea mult! Ca la Nunta Zamfirei, trei zile şi trei nopţi! Îştia suntem noi! Dacă mai avem 10-15-20 de lei, cumpărăm ceva frumos femeii pe care o iubim! Sau femeia care iubeşte un bărbat sau vrea să fie iubită de un bărbat cu ultimii bani îşi cumpără un parfum, un ruj, o fustă ceva! Iubim bucuriile vieţii, la ziua de mâine nu ne gândim! Într-o familie, în general, femeile sunt mai îngrijorate de ziua de mâine, dar nici ele nu dau pe dinafară.

Da, am trăit şi vom trăi până la sfârşitul etniei noastre cu mult peste posibilităţi! Şi, sincer să fiu, al dracu’ de mult îmi place chestia asta! Nu sunt pe ecomonie, să iau fiecare factură, fiecare leu… Nu e în firea mea! Şi nu pot lupta contra firii mele. Aşa cum scorpionul nu se poate împiedica să înţepe, la fel nici eu, balcanicul, nu mă pot îmoedica să gust bucuriile vieţii”, a spus SOV.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu a încheiat cu partajul. Câți bani are de primit de la fosta soție