Sorin Pantiş, CONDAMNAT în Dosarul ICA: Este un ASASINAT economic şi politic

Sorin Pantiş, fost ministru al Comunicaţiilor, condamnat în Dosarul ICA la 7 ani de închisoare, a declarat că sentinţa judecătorilor este "un asasinat economic şi politic".

RomaniaTV.net
08 aug. 2014, 12:15
Sorin Pantiş, CONDAMNAT în Dosarul ICA: Este un ASASINAT economic şi politic

Sorin Pantiş a calificat ca „nedrepte” condamnările dictate, vineri, în Dosarul ICA de Curtea de Apel Bucureşti.

Este un asasinat economic şi politic. Până la urmă constat ceea ce nu credeam că se poate întâmpla. De fapt nu e vorba de Dan Voiculescu, este fără îndoială vorba despre Antene. Nu există prejudiciu. Toate condamnările sunt nedrepte, nu există decât o dorinţă oarbă de a distruge Antena 3, victimele colaterale probabil că nu mai contează. Eu nu mă consider altceva decât un om cinstit, care este condamnat pe nedrept. Adevărul nu trebuie aflat, e unul singur: toţi cei condamnaţi au fost condamnaţi pe nedrept, nu trebuie decât demonstrat de instanţele care mai pot demonstra acest lucru„, a declarat Sorin Pantiş, la Antena 3.

„Sunt blocat, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla aşa ceva. Din punct de vedere personal nici n-am existat. Am aflat că o să particip la o licitaţie cu strigare, am participat la această licitaţie, ca urmare a unui mandat imperativ sunt condamnat într-un dosar în care nu există niciun prejudiciu”, a mai spus fostul ministru al Comunicaţiilor.

Sorin Pantiş a primit, vineri, o pedeapsă de 7 ani de închisoare în Dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de detenţie. În acest dosar procurorii au identificat un prejudiciu de 60 de milioane de dolari, sumă care va fi recuperată de la toţi inculpaţii.