Sorina, fosta iubită a lui Guţă, aruncă bomba! De ce a renunţat să mai frecventeze comunitatea pocăiţilor: „Mă puneau să cer bani că-L laud pe Dumnezeu în cântări! N-am vrut! El nu mi-a luat mie bani când mi-a dat voce”

După ani întregi în care a dispărut din atenţia publicului, manelista Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă, a revenit. Dar nu pentru a-şi continua activitatea muzicală de acolo de unde a lăsat-o, ci pentru a infirma o informaţie postată de Tzancă Uraganu pe reţelele sociale, potrivit căreia ea ar fi în stare gravă şi ar avea nevoie de bani pentru un transplant de rinichi care ar urma să aibă loc în Turcia.

07 iun. 2022, 16:22

Se zbate între viaţă şi moarte! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia! Haideţi să o ajutăm cu toţii!„, aşa suna strigătul de ajutor publicat de Tzancă pe reţelele sociale.

La scurt timp, Sorina a intervenit explicând că nu suferă de rinichi, ci de plămâni, o boală moştenită de la mama ei. Fosta mare iubire a lui Guţă a spus că, cel mai probabil, Tzancă nu a înţeles bine despre ce este vorba atunci când ei doi au vorbit la telefon.

Fosta manelistă a recunoscut că nu o duce bine cu banii, deşi, când era în activitate, reuşise să facă bani frumoşi. A explicat, însă, că nu a pus nimic deoparte pentru că şi-a ajutat familia până la ultimul membru şi tot ea a fost cea care a suportat cheltuielile cu tratamentul mamei ei timp de cinci ani, până când femeia s-a stins.

Între timp, conturile de TikTok ale fanilor Sorinei sau ale rudelor ei s-au umplut cu clipuri în care Sorina este conectată la aparate care o ajută să respire. Atunci când poate, ea însăşi face filmuleţe pe TikTok în care, printre altele, le răspunde fanilor la întrebări.

Sorina, fosta iubită a lui Guţă, aruncă bomba! De ce a renunţat să mai frecventeze comunitatea pocăiţilor

După moartea mamei ei, Sorina s-a pocăit şi nu mai cânta decât la adunările acestei comunităţi. În ulitma vreme, însă, fosta manelistă a încetat să mai frecventeze această comunitate. Odată cu apariţia informaţiei că este grav bolnavă, mulţi au îndreptat un deget acuzator către ea, reproşându-i că s-a îmbolnăvit deoarece I-a întors spatele lui Dumnezeu.

Recent, însă, Sorina a dezvăluit motivul pentru care a renunţat să mai frecventeze comunitatea de pocăiţi: nu pentru că nu mai crede în Dumnezeu, ci pentru că era pusă de mai-marii comunităţii să le ceară bani oamenilor care o ascultau cântând în timpul evanghelizărilor: „Eu n-am vrut să cer bani că-L laud pe Dumnezeu că nici El nu mi-a luat mie bani când mi-a dat voce„.

Citeste si Imagini şocante cu Sorina. Conectată la aparate, marea iubire a lui Guţă abia mai are suflu

La voi pocăinţa e o modă. Maeniliştii au început să cânte cântări de pocăiţi. Să ne trezim toţi, că va fi vai de noi. Hai să ne ajutăm unii pe alţii, să ne rugăm unii pentru alţii şi să ne trezim la realitate. Moartea bate la multe uşi, hai să ne trezim, fraţilor, hai să nu ne mai bârfim, să nu ne mai aruncăm noroi în ochi unii altora.

M-am dus şi io în evanghelizări şi lumea lua bani pentru mine şi îmi ziceau că noi cântăm în numele lui Iisus. Într-adevăr, eu aşa m-am dus la ei, când am vrut să mă pocăiesc eu am zis că nu cer bani la pocăiţi că mă duc să-L laud pe Dumnezeu, că nici mie Dumnezeu nu mi-a cerut plată când mi-a dat voce. Şi îmi ziceau, nu, că tu trebuie să mergi pe 1000, pe 2000, pe 3000. Şi mă puneau să cer bani…

Vedeţi-vă de treaba voastră! Când m-am dus la biserică, îşi băteau joc de mine că am ajuns săracă. Acum că am venit în lume să cânt, mă întreabă, păi ce facem, nu mai eşti pocăită?”, a răbufnit Sorina pe TikTok.

Sorina arată cu degetul către femeile pocăite care se îmbracă necuviincios în biserică băgându-i „pe fraţi în păcat”

Totodată, fosta manelistă le bate obrazul femeilor care se consideră pocăite, dar care se îmbracă necuviincios atunci când merg la biserică şi „deschid poftele fraţilor„. Sorina se consideră cu atât mai nedreptăţită că este criticată tocmai de aceste femei, care ar fi trebuit să aibă respect pentru Iisus şi să nu clevetească.

Citeste si Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”

Femeile, vă rog frumos, în numele lui Iisus, care-L respectaţi pe Dumnezeu şi vă vredeţi pocăite, îmbrăcaţi-vă decent în biserică! Baticul să ştiţi şi voi, citiţi în Biblie, nu se pune aşa deschis la gât, un batic se leagă cu două noduri. Aşa nu mai sunt frumoasă, îi sunt frumoasă numai lui Iisus. Vă legaţi aşa cum nu trebuie baticul şi vă duceţi la biserică, cine să vă vadă… fraţii? Mustră Dumnezeu duhurile din voi. Şi în fuste trei sferturi mergeţi.

Femeilor, surorilor, nu vă bârfesc şi nu vă critic. Dacă v-aţi pocăit, dar mă bârfiţi pe mine, fiţi voi lumină şi arătaţi-mi mie lumină să mă ridic înapoi, să vin la pocăinţă. Mergeţi la biserică în fustă trei sferturi şi în mânecile goale. Ăsta-i respect pentru Iisus? Să deschideţi pofte, să băgaţi fraţii în păcat? Şi cu tocuri într-o biserică? Mi-ar fi ruşine în locul vostru. Şi mă mai şi bârfiţi pe mine. Dumnezeu să aibă milă de voi„, a răbufnit Sorina pe TikTok.

@sorinaoriginala74 Responder a @antoniabece1 ♬ sonido original – sorinaquen74