Sorina Pintea a fost vizitată de soţ la Arestul Central

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, a primit, miercuri, vizita soţului, starea ei psihică fiind depreciată după arestare.

04 mart. 2020, 20:27
Sorina Pintea a fost vizitată de soţ la Arestul Central

Ovidiu Goga, soţul fostului ministru al Sănătăţii, nu a oferit prea multe detalii la ieşirea pe poarta Arestului Central, însă a spus doar că starea de sănătate a Sorinei Pintea nu este tocmai una bună.

Sorina Pintea a stat de vorbă două ore cu soţul ei. Până acum, ea a primit două vizite de la familia ei, dar a avut întâlniri şi cu avocaţii săi. Ei se pregătesc pentru atacarea măsurii arestării preventive la care a fost supusă fostul ministru.

Sorina Pintea, mesaj transmis de după gratii: „Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară! Ajunge! Adevărul va învinge!”

Sorina Pintea stă singură în celulă, iar un medic îi verifică periodic starea de sănătate. Fostul ministru a fost scos din arest, marţi, pentru a treia oară, pe motiv că se simţea foarte rău, şi a fost transportat cu o maşină a Poliţiei la clinica Ministerului de Interne, unde a fost consultat de un medic neurolog.

Sorina Pintea este acuzată de luare de mită, în valoare totală de 35.000 de euro. Vineri urmează ca judecătorii Curţii de Apel Bucureşti să dezbată cererea Sorinei Pintea prin care cere o măsură mai blândă, în locul arestului preventiv.