Sorina Pintea, atacată dur de medici. Imaginea care o parodiază a devenit virală: „Penibilă postarea… Sincer”

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, trece printr-o perioadă grea, iar medicii au făcut şi o parodie pe seama ei. Mai multe cadre medicale au vorbit despre boala de care Sorina Pintea spune că suferă. O fotografie care face referire la situaţia în care se află în acest moment fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost publicată chiar de un medic chirurg şi este o parodie. Mai multe cadre medicale au vorbit despre boala de care Sorina Pintea spune că suferă. Citeste mai mult: adev.ro/q6nr0

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 08:47

Medicul chirurg Cătălin Dudu, de la Spitalul Judeţean Slatina, a fost cel care a postat pe pagina sa de Facebook o imagine care o parodiază pe Sorina Pintea. „Frumoasa Ador mită„, sunt cuvintele care descriu fotografia, unde apare într-o rochie de prinţesă de culoarea roz.

Cel mai nou film Disney…, este „Super tare” însă atenţie la piticii sub acoperire!!!„, a scris doctorul Cătălin Dudu.

 

Postarea a fost distribuită de mai mulţi medici, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Penibila postarea… Sincer!„, este una dintre puţinele reacţii, în care îi este luată apărarea.

Imediat au apărut reacţiile, majoritatea venite din partea medicilor. „Când medicii picau în gărzi de epuizare, câtă empatie arăta aceasta ministră supranumită buhuhu? Nu cereţi sa empatizăm cu ea! Nu este o victimă, este suspectă într-un caz de corupţie! Peste tot scrie că este în stare critică şi necesită tratament urgent. Noi pacienţii critici îi transportăm pe tărgi, nu în picioare pe scări! Nopţi de nopţi alerga prin spitale pentru a vâna medicii, atunci nu era în stare critică? Când iţi pregăteşti campania electorală pentru primăria Baia Mare din scaunul de manager boala nu este în stare acută?”, a scris medicul primar urolog Claudiu Albert, de la Spitalul Miercurea Ciuc.

Nu merge agravarea bolii cu revenirea în funcţia de manager şi mai ales cu înscrierea în cursa pentru primărie. Pur si simplu, nu merge. Când ştii că eşti atât de bolnav …„, a scris şi dr. Manuela Predilă, de la Maternitatea Bucur, din Bucureşti.

Eu zic că îşi revine dacă ridică ăştia măsura arestării.. Rp/ garantat.. Cercetare în libertate..cel mai bun medicament„, a scris şi medicul oftalmolog Livia David, din Craiova.

Sorina Pintea, suspendată din PSD

Sorina Pintea a fost suspendată din PSD după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea ei pentru 30 de zile într-un dosar de luare de mită.

Întrebat dacă în şedinţa PSD s-a discutat despre cei care au probleme cu legea, Marcel Ciolacu a răspuns că „Partidul nu trebuie să reacţioneze pe cazuri personale. Uitaţi-vă la doamna Pintea. Are şi o problemă medicală gravă. Sper să ia măsurile necesare ca totul să fie în regulă. Trebuie să fie o decizie asumată politic de partid. Astăzi s-a făcut o propunere clară. Cine primeşte un mandat de arestare este suspendat de drept din partid sau o condamnare în prima instanţă. Decizia politică este ca doamna Pintea să fie suspendată sau oricine altcineva ar fi în această situaţie„.

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a cerut suspendarea din partid a Sorintei Pintea după ce aceasta a fost arestată pentru 30 de zile pentru luare de mită.