Sorina Pintea, control inopinat la un spital privat. Vizita a vizat Unitatea de Primiri Urgenţe

Publicat: Joi, 23 Mai 2019 22:42 // Actualizat: Joi, 23 Mai 2019 22:42 // Sursa: romaniatv.net

Reprezentanţi ai Clinicii Sanador din Capitală au precizat, joi, în urma unui control inopinat efectuat de Sorina Pintea în unitatea medicală, că vizita ministrului a vizat Unitatea de Primiri Urgenţe. Potrivit aceleiaşi surse, ministrul a venit însoţit de directorul DSP.

Reprezentanţi ai Spitalului Clinic Sanador din Capitală au declarat că ministrul Sorina Pintea a fost însoţit în cadrul vizitei de joi şi de directorul DSP.

„Spitalul Sanador, cel mai mare spital privat multidisciplinar din ţară, a primit astăzi ( joi, n.r) vizita ministrului sănătăţii Sorina Pintea şi a directorului DSP. Asa cum am anunţat în repetate rânduri, echipa noastră este deschisă oricând spre dialog cu instituţiile statului din domeniul medical", informează reprezentanţi ai spitalului privat, potrivit Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, vizita ministrului Sănătăţii a vizat Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului. Sorina Pintea a vizitat şi secţia de Terapie Intensivă a unităţii spitaliceşti.

„Ministrul Sorina Pintea a făcut un scurt tur al spitalului. Vizita ministrului a vizat Unitatea de primiri urgenţe, cea mai complexa la ora actuală din spitalele private din România. De asemenea, ministrul a vizitat şi secţia de Terapie intensive", potrivit reprezentanţilor Sanador.

Aceştia au concluzionat spunând că, în cadrul acestei vizite, au avut loc şi discuţii între ministrul Sănătăţii şi o parte dintre medicii unităţii.

Precizările vin după ce Sorina Pintea a efectuat, joi, un control inopinat la clinica privată Sanador. Este primul control de acest gen pe care ministrul Sănătăţii îl efectuează în cadrul unei unităţi spitaliceşti private.

Sorina Pintea a efectuat de-a lungul timpului mai multe vizite inopinate în spitale publice.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Sanador Sorina Pintea verificări Sanador
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H