Sorinel Copilul de Aur, snopit în bătaie la o nuntă. Ce a putut să facă manelistul. Raportul Poliției

„Vânătoare de maneliști" în România. Nu doar Florin Salam s-a obișnuit să fie înjurat, bătut și dat afară de la nunți. Un alt lăutar care a fost umilit într-un așa hal a fost Sorinel Copilul de Aur.

18 iun. 2023, 17:05
Sorinel Copilul de Aur, snopit în bătaie la o nuntă. Ce a putut să facă manelistul. Raportul Poliției

De curând, Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la o nuntă organizată la un cort, în Călărași. Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) a transmis deja primele informații.

Conflictul a început după refuzul lui Sorinel Copilul de Aur de a mai presta peste program, după ce și-a terminat numărul. Nemulțumită, una dintre gazde s-a gândit să-i aplice o corecție fizică lăutarului. Manelistul și-a luat capace chiar într-unul dintre corturile de evenimente din zona Varianta Nord.

Potrivit Poliției, la fața locului a avut loc un conflict spontan. Doi bărbați, de 32 și 35 de ani, și alți doi tineri, de 22 și 18 ani, ar fi fost agresați de un bărbat. După ce Sorinel Copilul de Aur a fost bătut, artistul a apelat imediat la numărul de urgență 112. De altfel, o parte din echipamentul pe care cântărețul l-a avut la nuntă a fost distrus. La eveniment s-au deplasat poliția și jandarmii.

Ce spune Poliția despre evenimentul în cadrul căruia Sorinel Copilul de Aur a fost bătut zdravăn

Conform informațiilor comunicate de IPJ Călărași, prejudiciul se ridică la valoarea de 7.000 de lei.

Persoanele cărora li s-au aplicat corecțiile fizice au fost transportate la o unitate medicală. Au refuzat examinarea medico-legală.

„După terminarea programului artistic, la plecarea de la local, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, doi bărbați, de 32 de ani, respect 35 de ani, și doi tineri, de 22, respectiv 18 ani, ar fi fost agresați de către un bărbat.

Un alt bărbat le-ar fi distrus celor patru, două boxe audio și un bass, cauzându-le un prejudiciu de 7.000 de lei. Persoanele bătute au fost transportate la spital, dar au refuzat să fie examinate medico-legal”, a transmis IPJ Călărași, potrivit CalarasiPress.ro.