SOSMYDOCTOR, platforma de telemedicină care atrage somităţile din Sănătate

Medicii se pot înscrie gratuit pe platformă, dacă doresc să ofere consultații online pacienților, anexând toate informațiile și documentele solicitate

13 sept. 2021, 13:50
SOSMYDOCTOR, platforma de telemedicină care atrage somităţile din Sănătate

Încă doi medici de renume se alătură platformei internaționale de telemedicină SOSMYDOCTOR.COM: Doctorul Olariu Ioan, unul dintre cei mai cunoscuți cardiologi din vestul României, medic al Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara și conducătorul clinicii Olariu Med, specializată în tratarea bolilor cardiovasculare.

Consultație medicală fără să ieși din casă. Profesori de renume în medicină oferă consultații la un click distanță

De asemenea Dr. Sfârâială Luculescu Mirela, specializată în Dermatologie pediatrică și adulți, Membra a Societatii Romane de Dermatovenerologie și a Academiei Europene de Dermatologie, participant activ la numeroase congrese si simpozioane medicale, cursuri si workshopuri de patologie si estetica cutanata, precum si autor in revistele de specialitate.
SOSMYDOCTOR.COM este o platformă internațională de telemedicină care reunește nume importante din toate domeniile medicinei atât din România, cât și din străinătate.

Pentru a facilita relația medic – pacient și interacțiunea dintre aceștia, platforma de telemedicină pune la dispoziție aplicația SOSMYDOCTOR disponibilă pentru smartphone in GooglePlay și AppleStore.
Utilizând aplicația vei înlătura orice barieră de timp, putând consulta video medicul dorit la data și ora programată, indiferent unde te-ai afla.

Aplicația SOSMYDOCTOR rupe barierele în pandemie: 50.000 de pacienţi înregistraţi în 10 zile!

Programul fiecărui specialist, costul dar și durata ședinței sunt informații publice disponibile pe site sau în aplicație, totul fiind transparent.
Medicii se pot înscrie gratuit pe platformă, dacă doresc să ofere consultații online pacienților, anexând toate informațiile și documentele solicitate, precum și tarifele lor.

Intră pe sosmydoctor.com si descarcă aplicația SOSMYDOCTOR din GooglePlay sau AppleStore!