Şoşoacă a părăsit plenul la discursul lui Zelenski. Simion a acuzat un „spectacol în stil Hollywood”

Diana Şoşoacă şi George Simion au sancţionat discursul lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României, dar au evitat circul anunţat.

04 apr. 2022, 20:43
Şoşoacă a părăsit plenul la discursul lui Zelenski. Simion a acuzat un „spectacol în stil Hollywood”

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieşit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul ţinut în faţa senatorilor şi deputaţilor români. Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct.

Volodimir Zelenski se adresează Parlamentului României: „Rusia nici nu se mai ascunde, vorbeşte deschis despre masacru şi despre ştergerea poporului ucrainean”
„S-au încălcat toate normele de drept internaţional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiţi la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleşi faţă de poporul român şi este lipsa de bun simţ a Ucrainei cu graniţele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună… Slava… vecinilor? Nu pot să asist la aşa ceva”, a spus Diana Şoşoacă. La rândul lor, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Volodimir Zelenski: „Ucraina nu este singura ţintă a Rusiei. Vor să atace Odesa şi de acolo mai e un pas până în Moldova”
Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit nişte steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit nişte steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce preşedintele ucrainean le vorbea senatorilor şi deputaţilor, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

Eugen Tomac, după ce Şoşoacă l-a cerut şi pe Putin în Parlament: Expresie hidoasă a politicianului vândut
Europarlamentarul PMP Eugen Tomac o critică pe senatoarea Diana Şoşoacă, care a afirmat că Parlamentul ar fi trebuit să-l invite şi pe Vladimir Putin să adreseze un discurs: „Această Şoşoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut”.
„Tupeul slugilor lui Putin. Nu mai e de mult o noutate faptul că Rusia şi-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020. Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Şoşoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare naţională. Poate se trezesc românii şi întreg ce minciună populistă au votat în 2020”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Reacţia eurodeputatului PMP vine după ce Diana Şoşoacă a spus că ar trebui invitat şi Vladimir Putin să se adreseze deputaţilor şi senatorilor.


loading...