Şoşoacă îl distruge pe CTP, care ar fi comparat pelerinii de la moaştele Sf. Paraschieva cu teroriştii Hamas: „Nu voi permite unui neica nimeni să jignească credincioşii. CTP trebuie scos în afara legii”

Cristian Tudor Popescu (CTP) a fost reclamat la CNCD de către Liga Studenţilor (LS Iaşi), sub acuzaţia că ar fi comparat teroriştii Hamas cu pelerinii de la moaştele Sfintei Parascheva.

24 oct. 2023, 12:35
Şoşoacă îl distruge pe CTP, care ar fi comparat pelerinii de la moaştele Sf. Paraschieva cu teroriştii Hamas: „Nu voi permite unui neica nimeni să jignească credincioşii. CTP trebuie scos în afara legii”

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunţat, la rândul său, că va sesiza instituţiile compentente pentru ca CTP să plătească pentru afirmaţiile sale şi chiar a cerut să fie „scos în afara legii”, deşi nu este clar cum ar putea decurge un astfel de demers.

„Domnul CTP cred că ar trebui scos în afara legii, nu mai este un jurnalist de mult. Păcat de ce a fost. Nu pot să o pun pe seama vârstei înaintate şi a afecţiunilor medicale. Nu-l mai bag în seamă de când i-a făcut pe cei care se duceau la mare în 2020 maimuţe. Emisiunea aceea trebuie să ajungă la organele statului. Chestia asta este încălcarea unui drept constituțional al unui om, dreptul la credinţă. De ce BOR tace mereu? Ei au un serviciu care urmăreşte tot în presă. Îi voi sesiza și îl voi ruga pe Bănescu care ia atitudine. Este vorba despre credincioşii care întreţin BOR, ei duc mai departe de milenii credința.

Nu voi permite unui neica nimeni să jignească credincioşii. Poţi să nu fi de acord, dar să-i faci terorişti, pentru ce? Au stat la coadă 20 de ore. Ştie această reptilă, lipsită de suflet, ce face un credincios la coadă? Ştie că se gândeşte la toate lucrurile şi au o trăire pe care o reptilă nu o va avea niciodată? Să-i fie ruşine şi dacă are prieteni să-i spună că îşi încheie viaţa într-un mod abject. Când nu mai poţi gândi, să scoţi mizerii pe gură, trebuie să te retragi. Trebuie să se retragă până adevăraţii Hamas vor arunca în el. Niciun om care omoară nu crede în Dumnezeu. Sunt oameni pierduţi în lumea asta, cum este şi CTP. Am stat la coada lui, i-am luat din banii lui? Care este problema acestei reptile, om fără sânge şi suflet. M-am săturat de mizeriile acestei reptile. El nu este om, nu are respect. I-am trecut prin faţa casei? Sau prea multă rugăciune i-au deranjat satanele din el? O să rog credincioşii să facă aceeași sesizare împreună cu mine. Să-şi vadă de lucrurile lui, trebuie pus la punct. Nu l-am deranjat. Dacă existenţa noastră îl deranjează, el este Hamas, nu noi”, a transmis Diana Șoșoacă, pentru Bzi.

Citeşte şi: George Simion, apel public la Rareș Bogdan: „Cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus”

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, a vorbit despre cât de greu este să stai ore întregi în picioare pentru a participa la un pelerinaj și pentru a ajunge să te închini la moaștele Sf. Cuvioase Parascheva. Președintele S.O.S. România l-a invitat pe CTP să se deplaseze la pelerinajul Sf. Dimitrie de la București pentru a vedea ce trăiri au oamenii.

„Poți să judeci pe cineva după ce treci prin acelaşi lucru. Îl invit să se ducă la pelerinaj. E unul mai scurt pentru el, pelerinajul Sf. Dimitrie de la Bucureşti, pe 26-27 octombrie. Să mai meargă şi la peştera Sf. Andrei, în data de 30 noiembrie. Îl invit alături de mine să stăm la coadă şi să vorbească cu oamenii şi să vadă acolo ce trăiri au aceştia. După ce va sta la coadă să înţeleagă ce simt oamenii şi să-şi ţină gura.

Eu am stat 19 ore la coadă. Am fost o privilegiată, alţii au stat 24 de ore. Au luat trenul oamenii şi au ajuns la Iaşi. A fost pentru prima dată în istorie când pe ambele maluri ale Bahluiului a fost coadă. S-a depăşit coada de 1 milion 200 de mii de pelerini. Biserica a pierdut şirul pelerinilor. Într-adevăr, te dor toate. Nu mai eşti în stare nici să păşeşti. Te chinui mai ales în pantă şi trebuie să stai. Am trecut peste multe. Jandarmeria a trimis nişte nesimțiți tineri, vorbeau la per tu cu oameni în vârstă. A trebuit să intervin de nu ştiu câte ori. Hamas a fost Jandarmeria, o parte din ei. BOR şi Primăria ar fi trebuit să ştie că şi după stâlpul 50 sunt oameni, aveau şi ei nevoie de apă. Jandarmeria a lăsat să intre prin tot felul de spaţii tot felul de persoane care veneau cu autocarele sau pile. Zeci de mii de oameni au intrat prin faţă, de aia s-a stat atât. Jandarmeria a făcut ceea ce nu este acceptat. Vorbeau cu preoţii şi spuneau că nu au ce face. Jandarmii au greşit enorm. Nu ştiau nici lege cei tineri”, a mai adăugat senatorul de Iași.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta reacționează după ce canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu a fost suspendat: „Suntem într-un moment foarte rău, cel mai rău după 1989, în ceea ce privește libera exprimare”