Soţ şi soţie, ameninţaţi cu un cuţit în propria casă de Crăciun. Hoţul a fugit cu maşina lor

Momente de groază de Crăciun pentru o familie din Ilfov. Un bărbat înarmat cu un cuțit a dat buzna în casă peste doi soți din Măgurele. Agresorul le-a furat cheile mașinii și a fugit cu autoturismul. După o urmărire ca în filme, polițiștii au reușit să îl prindă.

26 dec. 2020, 16:16
Soţ şi soţie, ameninţaţi cu un cuţit în propria casă de Crăciun. Hoţul a fugit cu maşina lor

Hoțul a intrat în locuința familiei din Măgurele în seara de Crăciun, după ora 22.00. Apelul la 112 a fost făcut o de o femeie care a anunţat că ea şi soțul ei a fost amenințaţi de un bărbat cu un cuţit în propria casă. Hoţul a sustras cheile maşinii soţilor şi a plecat cu ea, potrivit Mediafax.

Agenţii au plecat în căutarea hoţului. La scurt timp, acesta a fost găsit pe un teren viran, la o distanță de aproximativ un kilometru de locul faptei.

La vederea echipajului de Poliţie, hoţul care a ameninţat cu un cuţit familia din Măgurele a fugit cu maşina până la casa victimelor. Acolo a fost prins şi imobilizat de poliţişti. În maşină a fost găsit şi un cuţit, tip briceag, cu care se presupune că i-a ameninţat pe cei doi soţi.

Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe numele său fiind deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Citeşte şi: Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani! Și-a înfipt două cuțite în inimă pe fondul geloziei

Sâmbătă, bărbatul reţinut urma să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.