Soţia criminalului Adrian Buleu lansează acuzaţii grave după ce soţul ei a primit sentinţa VIDEO

Soţia suspectului Adrian Buleu face acuzaţii grave după ce soţul ei a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Mai mult, Alina Buleu susţine că atât ea, cât şi soţul ei au fost ameninţaţi şi chiar bătuţi.

07 iul. 2014, 06:42

Bărbatul a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru uciderea afaceristului. Revoltată, femeia îi ia apărarea soţului ei şi susţine că familia lui Abel Apostol nu e străină de dispariţia afaceristului, potrivit România TV.

Citeşte şi Ucigaşul omului de afaceri Abel Apostol, condamnat la 13 ani de închisoare

Nici soţia lui Abel si nici fiul nu sunt străini de dispariţia lui Abel. Ei sunt complici. Sunt declaraţiile lor la dosar în care se contrazic. Convingerea mea este întărită de comportamentul familiei dupa dispariţia lui Abel la fiecare sfârşit de săptămâna a făcut petreceri„, a declarat Alina Buleu.

Mai mult, Alina Buleu susţine că atât ea cât şi soţul ei au fost ameninţaţi şi chiar bătuţi.

Nu mă surprinde, mă aştept de la doamna Buleu la orice e apărarea ei, dreptul ei. Aţi spus că Buleau a fost bătut, a fost bătut pentru că s-a opus când a fost arestat. Sunt foarte grave. Am fost urmăriţi telefonic şi eu şi familia mea şi s-a decis că Buleu l-a omorât„, a declarat Eduard Apostol, fiul lui Abel.

Citeşte şi Noi DETALII în cazul afaceristului dispărut. Vezi ULTIMELE IMAGINI cu Abel Apostol VIDEO

Săptămâna trecută, Adrian Buleu a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Rudele afaceristului Abel Apostol susţin că vor ataca sentinţa şi vor cere închisoare pe viaţă. În acelaşi timp, avocaţii inculpatului invocă lipsa de probe şi cer achitarea.