Soţia criminalului din Oneşti, înspăimântată de atrocităţile bărbatului ei. „E un om impulsiv, îi era frică de el”

Aurelia Moroşan, complice la sechestrarea celor două persoane ucise de soţul ei în Oneşti, a încercat în faţa magistraţilor să se dezică de ororile comise de bărbatul ei. Cu toate acestea, femeia a fost arestată preventiv pentru complicitate la sechestrarea victimelor.

04 mart. 2021, 20:12
Soţia criminalului din Oneşti, înspăimântată de atrocităţile bărbatului ei. „E un om impulsiv, îi era frică de el”

Dezvăluiri cutremurătoare, făcute de soţia criminalului din Oneşti. Aurelia Moroşan a fost adusă de procurori în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. În faţa judecătorului, femeia a mărturisit că se delimitează de faptele soţului ei, acuzat de sechestrarea şi uciderea a două persoane.

În sala de judecată în timp ce era analizată propunerea Parchetului de arestare preventină, Aurelia Moroşan a spus că a fost îngrozită de masacrul care s-a produs, deci pe măsură ce trece timpul realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. Nu neapărat că s-ar desolidariza de soţul ei, că este până la urmă soţul ei, dar pare că nu este de acord cu ceea ce a făcut. A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă şi că ar fi contribuit la imobilizarea acelor oameni. Ei au venit împreună, a stat la un moment dat că a văzut că soţul ei are ceva mare într-un buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat ce, deoarece de multe ori nu îi răspunde. Ştie că este un om impulsiv şi îi este frică de el, dar nu şi-a imaginat că poate să ajungă la stadiul de a omorî doi oameni. Ea nu poate să ştie cum a reuşit soţul să imobilizeze acei doi oameni, deoarece susţine că nu a intrat în apartament. Soţul ei are în jur de 130 de kilograme, este un om destul de vânjos”, a declarat avocatul Aureliei, Valentin Iacob, la Antena 3.

Avocatul Aureliei Moroşan, soţia principalului suspect în cazul dublei crime din Oneşti, a precizat că femeia este în stare de şoc şi îngrozită din cauza atrocităţilor la care a fost martoră. Apărătorul a mai menţionat că procurorul nu a reuşit să probeze vinovăţia femeii şi a solicitat înlocuirea măsurii de arest la domiciliu pentru femeie.

În schimb, poliţiştii susţin că femeia l-a încurajat pe Gheorghe Moroșan în acţiunile sale, sperând că va primi 300.000 de euro pentru a elibera ostaticii sechestraţi.

Citeşte şi: Criminalul din Onești, operat pentru a doua oară! Medicii i-au scos NOUĂ gloanțe din corp

Soţia criminalului din Oneşti, înspăimântată de atrocităţile bărbatului ei. Individul descris drept un tip agresiv şi dornic de răzbunareâî

Gheorghe Moroşan, bărbatul acuzat că a înjunghiat mortal doi oameni în fostul său apartament din Oneşti, a fost descris ca fiind un individ periculos care a acţionat premeditat, fiind ajutat de complici. Cel puţin asta susţine expertul criminalist Niculae Mitrea, fost ofițer în cadrul Serviciului Omoruri, despre cazul dublei crime din Onești.

Mai mult, expertul criminalist susţine că poliţiştii care au discutat şi negociat cu Moroşan nu erau pregătiţi, motiv pentru care coordonarea acţiunii a fost ineficientă.

„Este un tip periculos, agresiv, dornic de răzbunare, aspecte care rezultă din acțiunile sale desfășurate în apartamentul din Onești.

E clar că a existat o premeditare, a prevăzut dinainte ce urmează să se întâmple. Iar ducerea la îndeplinire a planului a fost motivată de răzbunarea pe cei care l-ar fi deposedat de apartament”, a precizat Niculae Mitrea, conform sursei citate.

Fost ofițer în cadrul Serviciului Omoruri, Mitrea a explicat că Gheorghe Moroşan „a luat calcul de la început uciderea ostaticilor”.

„La fața locului a venit cu o armă albă destul de mare și a avut colierele cu care victimele au fost imobilizate. A prevăzut și a acceptat rezultatul faptelor sale. În mod clar nu a acționat singur, dat fiind că soția se afla în apartaentul de deasupra. Sunt vinovați, în opinia mea, atât soția cât și vecinul care l-a ajutat evident.

Cineva l-a anunțat că există persoane în apartament, cineva l-a prevenit de ce se întâmplă în jurul blocului. Deci este clar că a fost ajutat și nu a comis fapta singur”, a spus expertul criminalist, conform Antena3.

Citeşte şi: Declaraţia bărbatului torturat de poliţişti: „Cel mai şocant a fost că poliţistul în vârstă a urinat pe mine şi mi-a zis «uite ce poate să-ţi facă poliţia română!»”