Soţia lui Alexandru Arșinel este în continuare în stare gravă: „Suntem lângă ea, sperăm…”

După cinci operații și un transplant renal, Alexandru Arșinel se simte încrezător și s-a întors pe scenă.

RomaniaTV.net
10 apr. 2017, 09:26

Actorul este optimist în privința stării sale de sănătate, iar în weekend a urcat pe scenă alături de nume mari ale muzicii românești, precum Luminița Anghel și Monica Anghel.

„A fost un spectacol cu voci marcante ale muzicii ușoare românești. Am îndrăznit să cânt și eu. I-am cerut voie directorului, adică am obținut aprobarea chiar de la mine. Din când în când mai realizăm astfel de spectacole. Și anul trecut am avut unul asemănător, iar la anul mi-am propus încă un concert identic, cu interpreți de muzică ușoară renumiți”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit vip24.ro.

În privința stării sale de sănătate, actorul are vești bune: „Eu parcurg un drum pozitiv, m-am recuperat și cu coloana, și cu rinichii”, a adăugat acesta. 

Referitor la intervenția chirugicală, actorul a mai spus că a avut loc la Spitalul de Neochirugie din Ovidiu din Constanța, unde i s-a montat o proteză: „Mi s-a montat o proteză în locul discului. Este a cincea operație. La coloană, atunci când un nerv este presat, ai niște dureri cumplite, nu-ți găsești poziția de mers, de dormit și riști să ajungi în cărucior. De murit nu se moare așa ușor, dar riscurile sunt altele. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să nu mai fiu operat din nou”, a mai spus partenerul de scenă al Stelei Popescu.

În timp ce Alexandru Arșinel pare să își fi revenit soția sa este în continuare în stare gravă. Anul trecut, a căzut pe scări și nu și-a revenit nici acum. „Soția mea nu se simte bine nici acum, de la acea cazatură. Suntem lângă ea, sperăm cu toții să se facă bine”, a adăugat Arșinel pentru Libertatea.