Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, de urgenţă la spital. „Abia putea vorbi…”

Necazurile se țin lanț de familia Cumpănașu. Soția lui Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital, cu dureri grave de cap. În urmă cu o săptămână, Alexandru Cumpănașu a fost victima unui accident rutier grav. El a avut nevoie de intervenția SMURD. 

17 aug. 2022, 09:50

Soția lui Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital după ce, acum o săpămână, Alexandru Cumpănașu a trecut prin același episod, în urma unui accident rutier. El a anunțat pe internet că soției sale i s-a făcut dintr-o dată rău.

„Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rau, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient. Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi cand și-a revenit. Este îngerul meu O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor”, a anunţat Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, Alexandru Cumpănașu, a fost victima unui accident rutier grav. Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a ajuns la spital cu gâtul imobilizat şi alte răni. A fost nevoie de intervenţia SMURD.

„Cand un dobitoc nu se asigura si intra puternic in tine. Acum sunt la spital. Cine injura SMURD e un dobitoc. Au sosit in 3 min. Revin. Sper.

UPDATE Poliția i-a reținut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției ”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.