Soţia lui CABRAL a fost cuprinsă de melancolie. Vezi fotografia de colecţie de la nuntă, postată de ANDREEA IBACKA

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei "Inimă de ţigan". La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau că simpaticul Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi că nu mai are ochi decât pentru frumoasa Andreea.

25 ian. 2017, 13:56

Cei doi au descoperit secretul unei căsnicii de durată şi sunt extrem de fericiţi împreună, scrie cancan.ro. În urmă cu puţin timp, Andreea a fost cuprinsă de melancolie şi a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la nuntă, alături de mesajul: „Cel mai bun cântec pentru dansul de la nuntă!”. Fanii au reacţionat pozitiv, dând sute de like-uri. Vedeta îşi doreşte împreună cu soţul său să devină părinţi, aşa că fac investigaţii ca să se asigure că poate rămâne însărcinată:”A venit momentul să ne mărim familia. Facem un set de reguli şi analize. Înainte de sarcină trebuie să te pregăteşti mai ceva ca la Olimpiadă, ştim asta de la naşii noştri, familia Fodor”.

Citeşte şi SORA lui Cabral arată FABULOS. Poza care i-a adus numeroase cereri în căsătorie FOTO

Andreea Ibacka mărturisea că nu are probleme de fertilitate: „Nu am probleme de genul ăsta, nu trăiesc această dramă. Până acum nu am încercat şi nu ne-a ieşit, pur şi simplu am aşteptat momentul potrivit”. Imaginile de la nuntă au fost însoţite şi de o postare emoţionantă scrisă pe blogul Andreei.

„Piesa de mai jos mă obsedează de-a dreptul. Şi nu de ieri de azi… O ascult pe repeat de vreo 2 luni şi nu mă mai satur. Aşa că sunt şanse să nu mai fiu tocmai obiectivă. Şi, totuşi, nu mă pot abţine. Trebuie să-ţi recomand cel mai bun vals pe care l-am ascultat în ultima vreme. O piesă super intensă, în plină ascensiune.

Citeşte şi Nevasta lui Cabral, show total, după ce a călcat strâmb

1 – 2 – 3, 1 – 2 – 3… parcă mi te şi imaginez pe ringul de dans. Aşadar, dacă urmează să te căsătoreşti şi cauţi valsul perfect pentru nunta ta… Rihanna, „Love on the brain” îmi pare varianta ideală. Rihanna, „Love on the brain”, cea mai tare piesă la ora actuală pentru valsul mirilor. O grijă mai puţin pe capul tău de însurăţel! Iar acum că ai ascultat piesa… zic bine? Îi mai dai o dată PLAY cu volumul la maxim?”, a scris soţia lui Cabral.