Soţia lui Cornel Patrichi, omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului: „Dacă mai trăia, ar fi devenit bunic a doua oară”

Soţia lui Cornel Patrichi a adus un omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului. Cornelia a revenit pe scena Teatrului de Revistă Tănase, în pași de dans, după mai bine de trei decenii, într-un spectacol special, comemorativ.

10 mai 2022, 12:43
Soţia lui Cornel Patrichi, omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului: „Dacă mai trăia, ar fi devenit bunic a doua oară”
Cornelia Patrichi a revenit pe scena Teatrului de Revistă Tănase

Soţia lui Cornel Patrichi, omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului. Sâmbătă, 7 mai, Cornelia Patrichi și-a făcut apariția pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Faimoasa balerină a dansat alături de Vali Roșca, într-un spectacol în care a fost comemorat și Cornel Patrichi.

Citeşte şi: Bianca, ispita de la „Insula Iubirii”, este nepoata lui Cornel Patrichi: „Ispitesc fără să îmi dau seama”

Soţia lui Cornel Patrichi, omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului

Intru în pași de dans cu Vali Roșca, pe scena teatrului, după 35 de ani. Am emoții cât cuprinde. Spectacolul este sâmbătă. Emoții, amintiri, bucurii, recunoștință.

Mi-aș dori să ni-l imaginăm împreună pe Cornel Patrichi, pe scena Sălii Savoy! Împreună am fi râs, am fi plâns, am fi glumit și am fi dansat! Haideți să încercăm fără el pe 7 mai! Ne va fi greu, dar totodată, foarte emoționant.

Au trecut șase ani. Îmi este din ce în ce mai greu. Dacă mai trăia, Cornel ar fi devenit acum bunic pentru a doua oară. Nora mea va naște încă o fetiță în luna iunie'”, a spus soția lui Cornel Patrichi pentru Fanatik.ro.

Văduva regretatului coregraf Cornel Patrichi s-a mutat în Italia după moartea regretatului soț, care s-a stins din viață în 2016, după o îndelungată luptă cu cancerul. Cornelia Patrichi a mărturisit că a vândut două case, care au aparținut familiei sale pentru a stinge câteva datorii și a reușit să-și achiziționeze o locuință a ei în România.

Cu banii de pe casă mi-am cumpărat un mic apartament în Chiajna, cochet și cu costuri de întreținere pe care mi le permit. Se zice «mai micuț și mai drăguț»” Tot într-un fotoliu stai și te uiți la televizor, într-un pat dormi și pe un scaun stai la masă. Important e să ai liniște sufletească și să fii înconjurat de o familie frumoasă și de prieteni dragi. Cunosc oameni cu palate, nefericiți total și tot timpul nemulțumiți!”, a mai spus Cornelia Patrichi.