Soţia lui Dan Condrea reacţionează: „Nu mi-e teamă decât de Dumnezeu”

Uliana Ochinciuc, soţia patronului Hexi Pharma a fost audiată la Parchetul General, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Dan Condrea.

10 iun. 2016, 07:31

„Nu mi-e teamă decât de Dumnezeu”. Este reacţia soţiei lui Dan Condrea la întrebările reporterilor legate de ilegalităţile pe care le-ar fi făcut Hexi Pharma.

Aceasta le-a mai spus reporterilor că vrea sa fie lăsată în pace în momentul în care a semnat controlul judiciar.

Uliana Ochinciuc a fost audiată la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiată de procurorii care investighează accidentul rutier în urma căruia patronul Hexi Pharma a decedat.

În cazul anchetei deschise după accidentul lui Dan Condrea, procurrul General al României, Augustin Lazăr, a declarat marţi că este exclusă varianta omorului, anchetatorii mergând pe varianta unei sinucideri.

Procurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia să „să nu facă vreo prostie”, au declarat surse judiciare. Potrivit surselor citate, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt „Meditez”. Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie. 

Soţia lui Dan Condrea este cercetată de procurorii DNA sub control judiciar, fiind acuzată de spălare de bani într-o cauză privind activitatea Hexi Pharma, dosar în care este cercetat şi fratele Ulianei Ochinciud dar şi directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu.