Soţia lui Dezbrăcatu, o brunetă sexy

Codrut Keghes, alias Dezbrcatu', şi-a cunoscut soţia la Predeal. S-au căsătorit în 2007 şi au împreună un copil. 

RomaniaTV.net
27 ian. 2013, 10:14

Codrut Keghes, cunoscut mai ales dupa numele lui de scena, Dezbracatu’, a devenit cunoscut de toti romanii dupa ce a castigat concursul Banc Show si a primit o propunere de a colaborare din partea lui Mihai Gainusa si Serban Huidu, scrie Perfecte.ro.

Codrut este casatorit cu Laura, care i-a daruit si un copil de care actorul este extrem de mandru. A cunoscut-o la munte, la Predeal si s-a casatorit cu ea pe data de 8 iulie 2007, in cadrul unei ceremonii oficiate de Primarul Sectorului 2 de atunci, Neculai Ontanu. 

„Nu o sa uit niciodata momentul in care ne-am cunoscut. Ne-am intalnit la munte, fiecare dintre noi era acolo cu treaba. Cand a vazut-o, Pustiu’ mi-a zis „uite ce bruneta frumoasa!„, iar eu i-am raspuns ca o sa fie sotia mea. Am cucerit-o foarte greu. Pot spune ca am fost extrem de insistent. Pana sa-i intru in gratii si sa accepte sa ne intalnit au trecut vreo trei luni, iar dupa un an si jumatate ne-am casatorit”, a povestit acesta.

„Mi-au aparut cateva cearcane de cand sunt tatic, dar am sufletul cat corpul, iar dragostea pentru fiul meu este imensa. Atunci cand stau acasa cu el, observ ca de la o zi la alta apar tot felul de schimbari in viata lui, de la a vorbi pana la a manca si a merge”, declara Codruţ într-un interviu.