Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

Angela Martini (35 de ani), soția fostuluia cţionar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu, le-a atacat dur pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia, fără să le dea numele însă, într-o postare incendiară pe contul ei de Instagram.

10 nov. 2022, 16:42
Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”
Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. "Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină"

Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela Martini, care nu dă nume, dar se referă la „două femei originare din România, una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă stă la Roma”. „Ambele sunt mame și sunt două foste modele românești”, care „se urăsc de moarte de mulți ani!”, a mai detaliat soţia lui Dragoş Săvulescu.

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni. Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani. Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!”, a scris Angela Martini.

„Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie! Din păcate vorbesc de două femei originare din România. Ambele! Mai mult, ambele sunt mame! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc! Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? 🙂 Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele! Desigur, VA CONTINUA!” a continuat Angela Martini.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor: „Majoritatea sunt inventate peste noapte”

Conform Cancan, soţia lui Dragoş Săvulescu se referă la Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia, prima dintre ele având o legătură amoroasă, în trecut, cu fostul acţionar al lui Dinamo. Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dar a fugit în Italia, unde autorităţile i-au impus doar controlul judiciar.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. Ce ţinute spectaculoase au ales româncele

„Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (n.r. – cabinet de avocatură din Milano, Italia) să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a fost reacţia Mădălinei Ghenea, care a enervat-o şi mai tare pe Angela Martini.

„Bună! Actualizări! Deci… astăzi am primit un telefon de la una dintre fetele despre care am vorbit, cea din Roma (Catrinel Menghia), și mi-a cerut scuze. Oamenii greșesc, așa că voi accepta scuzele și de acum înainte subiectul este închis și mergem mai departe. Despre cea de la Milano (Mădălina Ghenea), subiectul tocmai a început pentru că este cu totul altceva. Așa că bucurați-vă de spectacol”, a scris Angela Martini pe Instagram.