Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor: „Majoritatea sunt inventate peste noapte”

Mădălina Ghenea a făcut un atac la adresa vedetelor pe reţelele de socializare. Vedeta este destul de activă pe Internet, însă, de multe ori este discretă viaţa ei personală, dar sunt şi momente când actriţa împărtăşeşte diverse momente cu fanii ei.

07 oct. 2022, 21:10
Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor: „Majoritatea sunt inventate peste noapte”
Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor

Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor. Vedeta locuieşte la Milano, împreună cu fetiţa şi mama ei, însă este şi plecată prin diferite locuri, având şedinţe foto sau jucând în vreun film sau reclamă. Recent, a ţinut să facă un comentariu răutăcios la adresa unei persoane, căreia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. Ce ţinute spectaculoase au ales româncele

Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor

În timp ce mama ei îi făcea clătite, Mădălina i-a arătat un profil al unei vedete, iar femeia a întrebat ce anume lucrează persoana respectivă. La acel moment, actriţa a făcut o remarcă şi a spus că majoritatea vedetelor care au apărut peste noapte, sunt semne de întrebare privind activitatea lor.

Întrebarea serii: în seara asta mama mi-a pregătit clătite; în timp ce gătea i-am arătat un profil de Instagram și reacția ei m-a bulversat. M-a întrebat: „Fata asta unde lucrează?” Din păcate nu i-am putut răspunde și este valabilă întrebarea pentru majoritatea „vedetelor” inventate peste noapte”, a scris Mădălina Ghenea într-o postare realizată pe InstaStory.

Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea face ravagii peste hotare, acolo unde i-a cucerit pe celebrii actori Leonardo DiCaprio, Jared Leto, Gerad Butler, Michael Fassbender, Philipp Plein, plus alţi miliardari! Mihai Bendeac nu a scăpat nici el de farmecele divei, iar acum şi-a amintit de perioada în care a fost în tatonări cu actrița!

Actriţa ar fi fost cea care a făcut primul pas, dar Mihai Bendeac nu s-a grăbit să îi dea un răspuns, iar diva a trecut la capitolul următor. „E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat, trebuia să ne întâlnim. I-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a declarat Mihai Bendeac.

Actorul a dezvăluit că, până la momentul actual, a fost implicat în doar trei legături amoroase. „Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună”, a spus Mihai Bendeac.