Soţia lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil. „Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate”

Ed Sheeran a dezvaluit ca soţia lui, Cherry Seaborn, a fost diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinata cu cel de-al doilea copil. Mai mult, cântăreţul a mai primit o lovitură, când prietenul său Jamal Edwards a murit pe neaşteptate, la vârsta de 31 de ani.

01 mart. 2023, 16:16
Soţia lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil. „Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate”
Soţia lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil. "Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate"

Soţia lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil. Cherry Cherry Seaborn a născut în mai 2022, o fetiţă, Jupiter. Cei doi mai au încă o fetiţă, Lya Antarctica, în vârstă de doi ani. Cântărețul și iubita lui din copilărie au ținut sarcina secreta, însă artistul a dezvăluit că pe tot parcursul ei au avut parte de teama, depresie și stări de anxietate deoarece soţia sa a fost diagnosticata cu o tumoare pe care nu a putut să o trateze decât după nașterea copilului. „Nu a existat nicio cale de tratament până după naştere”, a dezvăluit Ed Sheeran, citat de CNN.

Impactul devastator al acelor evenimente „mi-a schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica”, a mai spus artistul într-o notă scrisă de mână postată pe rețelele de socializare. Mai mult, la acea vreme, Ed Sheeran se afla în instanţă în fiecare zi, în procesul privind drepturile de autor, din cauza acuzaţiilor că a plagiat melodia sa de succes „Shape Of You”.

Citeşte şi: De ce a fost părăsită Crina Abrudan de soţul ei, Gabi Popescu. Ştirista şi fostul fotbalist s-au căsătorit în 2017

„Să scriu cântece este terapia mea. Mă ajută să dau sens sentimentelor mele. Am scris fără să mă gândesc la ceea ce vor fi cântecele, am scris pur și simplu tot ce mi-a picat. Și, în puțin peste o săptămână, am înlocuit o muncă de un deceniu cu cele mai profunde și întunecate gânduri ale mele”, a mai precizat Ed Sheeran. „În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare, fără cale de tratament până după naștere. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit brusc și m-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate”, a continuat artistul.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a retras de la TV. Ce a ajuns să facă acum iubita lui Smiley pentru bani

Ed Sheeran le scria fanilor pentru a anunța lansarea albumului (Subtract), un album acustic produs de Aaron Dessner care a fost scris pe „un fundal de durere și speranță”. „Acest album este pur și simplu asta. Este deschiderea trapei în sufletul meu. Pentru prima dată nu încerc să creez un album care să placă oamenilor, ci doar să scot ceva care să fie onest și adevărat pentru locul în care mă aflu în viața mea de adult”, a mai spus Ed Sheeran.