De ce a fost părăsită Crina Abrudan de soţul ei, Gabi Popescu. Ştirista şi fostul fotbalist s-au căsătorit în 2017

Crina Abrudan, ultima concurentă care a intrat în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023, are o relaţie de 15 ani cu fostul fotbalist Gabi Popescu, dar cei doi au făcut nunta abia în 2017, naşi fiind Luminiţa şi Cosmin Olăroiu.

27 feb. 2023, 21:55
De ce a fost părăsită Crina Abrudan de soţul ei, Gabi Popescu. Ştirista şi fostul fotbalist s-au căsătorit în 2017
De ce a fost părăsită Crina Abrudan de soţul ei, Gabi Popescu. Ştirista şi fostul fotbalist s-au căsătorit în 2017

De ce a fost părăsită Crina Abrudan de soţul ei, Gabi Popescu. Puţină lume ştie însă că vedeta a fost părăsită de fostul fotbalist, iar momentul este de-a dreptul incredibil. În 2013, după cinci ani în care au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, Gabi Popescu a decis să se despartă de Crina Abrudan, deoarece nu mai suporta certurile și scandalurile pe care la aveau de la o zi la alta. Motivul certurilor a fost acela că Gabi Popescu își dorea la acea vreme să devină tată, însă fosta știristă își dorea să se axeze mai mult pe viața profesională, scrie Cancan.

Citeşte şi: Cu câți bani a convins-o PRO TV-ul pe Crina Abrudan să participe la Survivor România? Fosta prezentatoare ia mai puțin decât Carmen Grebenișan

Cei doi s-au împăcat în 2014, când știrista trecea prin momente tare grele, deoarece rămăsese fără loc de muncă. Apoi, în 2017, după nouă ani de relație în care au avut suișuri și coborâșuri, Crina Abrudan și Gabi Popescu și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de o nuntă de poveste în 2017, alături de nașii lor, Luminița și Cosmin Olăroiu. Crina Abrudan (45 de ani) și Gabi Popescu (49 de ani) nu au copii, iar jurnalista regretă acest lucru, deoarece consideră că s-a axat prea mult pe carieră și a uitat de viața de familie.

Ce studii are, de fapt, Crina Abrudan de la Survivor România 2023

La sfârșitul liceului, Crina Abrudan își dorea să fie actriță, dar nu areușit să ia admiterea de la Facultatea de Actorie, așa că s-a reorientat rapid și s-a îndreptat către Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din Oradea, pe care a și absolvit-o. După terminarea facultății a fost angajată la Radio Transilvania, iar din 2000 a lucrat la Antena 1 Oradea. De aici a fost transferată la Antena 1 București, unde a prezentat știrile din sport.

Citeşte şi: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani. Fosta prezentatoare s-a transformat total. La ce alimente a renunțat