Soţia lui Gabriel Oprea: „A mai stat acolo, nu a venit direct acasă. Era bulversat”

Soţia lui Gabriel Oprea contrazice declaraţiile martirlor anonimi şi susţine că ministrul a mai rămas la loc accidentului în care şi-a pierdut viaţa un poliţist din coloana oficială.

24 oct. 2015, 19:00
Soţia lui Gabriel Oprea: „A mai stat acolo, nu a venit direct acasă.  Era bulversat”

Soția ministrului Gabriel Oprea face primele declaraţii după accidentul în care şi-a pierdut viaţa un poliţist. „A mai stat acolo, nu a venit direct acasă.  Era bulversat, vă dați seama că nu a fost ușor”.

Întrebată dacă Gabriel Oprea cere coloane oficiale atunci când se întoarce acasă, aceasta i-a sărit repede în apărare:  „Nu! Aici nu este niciodată. Puteți întreba vecinii, nu a fost niciodată mașina poliției”, scrie Click.ro.

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

Acţiuni de comemorare a poliţistului Bogdan Gigină, organizate de biciclişti şi motociclişti