Soţia lui Gheorghe Flutur a fost înmormântată. Băsescu şi liderii PDL, prezenţi la funeralii VIDEO

Elisabeta Flutur, soţia secretarului general al PDL Gheorghe Flutur, a fost înmormântată, joi, în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane. La funeralii au participat şi preşedintele Traian Băsescu şi liderii PDL.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 07:03

Elisabeta Flutur a fost înmormântată în cavoul familiei, în prezenţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi.

Înhumarea a fost precedată de o slujbă de înmormântare oficiată de un sobor de preoţi, între care stareţul Mănăstirii Putna, ahimandrit Melchisedec Velnic, la Biserica „Sfinţii Mihail şi Gavril” din Gura Humorului.

La ceremonia religioasă au luat parte câteva sute de persoane, fiind prezenţi şi preşedintele Traian Băsescu şi majoritatea liderilor PDL: Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Rădulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu.

Majoritatea acestora au ajuns la Suceava cu un avion, împreună cu şeful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz.

Ei au stat doar la slujba de înmormântare, la final ajutând la împărţirea colacilor, printre cei care au ajutat rudele familiei Flutur fiind şi Traian Băsescu.

Preşedintele a plecat imediat după slujbă, cu microbuzul, împreună cu liderii PDL, rămânând doar Theodor Stolojan, care a mers şi la Voroneţ.

Băsescu a ajuns în jurul orei 12.00 la Biserica „Sfinţii Mihail şi Gavril” din Gura Humorului, unde fusese depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Elisabetei Flutur. Şeful statului a venit împreună cu Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda.

Soţia lui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a murit, luni noapte, la spital. Femeia, în vârstă de 53 de ani, se lupta de mai mulţi ani cu o boală nemiloasă.

Elisabeta Flutur, în vârstă de 53 de ani, s-a îmbolnăvit în urmă cu trei ani de cancer uterin. Tratamentul medicamentos nu a dat rezultatele scontate.

La începutul acestui an, femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă din luna aprilie, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi chiar în sâmbăta dinaintea Paştelui a avut nevoie de internare la Suceava. Elisabeta Flutur a fost transferată apoi de urgenţă la Spitalul Fundeni din Capitală. Din păcate, nici medicii de aici nu au mai putut să o ajute, iar rudele au dus-o înapoi la Suceava.