Soţia lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, dată afară de la Antena 1

Se cutremura mass-media din Romania. Luni, actorii si oamenii din echipa lui Toni Grecu de Serviciul Roman de Comedie au fost trasi pe bara si au ramas fara angajament, emisiunea lor fiind scoasa din grila Antenei 1 in mijlocul sezonului si la jumatatea perioadei stipulate in contract. Decizia a fost luata de bossii de la Intact din cauza raitingului prea mic inregistrat in ultimile doua editii de "Serviciul Roman", dar si din masuri economice, pentru reducerea cheltuielilor postului.

11 nov. 2014, 15:14
Soţia lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, dată afară de la Antena 1

La realizarea show-ului „Serviciul Roman de Comedie” lucrau in jur de 40 de persoane, actori, scenaristi, cameramani, producatorul emisiunii umoristice fiind nimeni alta decat Alice Dumitrescu, sotia lui Horia Brenciu, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Toni Grecu, anunţ trist pentru fani. Vezi ce se întâmplă cu Serviciul Român de Comedie

Din pacate insa, nimeni nu a mai tinut cont de acest detaliu si de faptul ca Horia Brenciu este una dintre vedetele de top in acest moment la Antena 1, sotia acestuia fiind concediata „la pachet” cu restul colegilor sai de la Serviciul Roman de Comedie.

Citeşte şi Cine este bărbatul căruia Horia Brenciu îi creşte fata. Vezi cum arată fostul soţ al lui Alice Dumitrescu

„Alice Dumitrescu va merge cu noi. Nici ea si nici alta persoana din echipa Serviciului Roman de Comedie nu vor ramane la Antena 1. Avem planuri de viitor, lucram in echipa. La ce, o sa vedem. Vom realiza alte proiecte, dar trebuie sa gasim formula. Pot fi sitcomuri sau filme, de ce nu?! Alice Dumitrescu este cel mai bun producator de divertisment din Romania pe zona mea, de show-uri TV, pentru emisiuni de comedie cu continut, care se bazeaza pe un scenariu. Alice a fost langa noi si la Pro TV, a mers si la Antena, iar acum plecam tot impreuna. Din punctul meu de vedere, ea este un profesionist desavarsit si fara viziunea sa Serviciul Roman de Comedie nu ar fi fost un produs TV atat de bun si de bine realizat”, a declarat Toni Grecu.